Tandarts

Goede mondverzorging is van belang voor uw algehele gezondheid en voor een stralende lach. Zoekt u een uitstekende tandarts, waar u alles voor uw tanden en mond onder één dak vindt? In de moderne tandartspraktijk Kennemerland worden alle vormen van tandheelkunde uitgevoerd, met brede aandachtsgebieden. Van cosmetische tandheelkunde, orthodontie en paradontologie tot implantologie, endodontologie en preventie/mondhygiëne. Kennemerland biedt tevens alle behandelingen onder narcose aan. Informeer u over alle pluspunten van tandartspraktijk Kennemerland en meld u direct aan.

Vijf vestigingen, ruime openingstijden en compleet aanbod behandelingen

Tandartspraktijk Kennemerland heeft in totaal vijf vestigingen in Haarlem, Aerdenhout en Bennebroek. Hierdoor kunt u vrijwel altijd bij één van de vestigingen in uw buurt terecht. Kennemerland hanteert als tandarts ruime openingstijden, inclusief de avonden en weekenden. Dankzij het complete aanbod aan behandelingen is een verwijzing naar een andere, vreemde praktijk zelden noodzakelijk. U kunt een afspraak maken voor:

  • Allerhande gebitsbehandelingen, inclusief kronen en bruggen, implantaten en tanden bleken.
  • Het voorkomen en behandelen van problemen van mondhygiëne.
  • Wortelkanaalbehandelingen.
  • Behandeling van problemen aan het tandvlees.
  • Het plaatsen van kunsttanden.
  • Het verzorgen van prothetische voorzieningen.
tandartspraktijk-kennemerland-tandarts-haarlem-receptie

Vijf vestigingen, ruime openingstijden en compleet aanbod behandelingen

Heeft u met spoed een tandarts nodig vanwege acute pijn? U kunt terecht voor noodgevallen als een afgebroken, uitgevallen of loszittende tand of kies of als er bloedingen zijn opgetreden na het trekken van een tand of kies. De spoedtandarts in Kennemerland staat ook voor u klaar als er sprake is van kloppende zenuwpijn of een opgezwollen wang door een ontsteking, gepaard gaande met koorts en slikklachten.

Heeft u een spoedgeval overdag? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met tandartspraktijk Kennemerland via het nummer 023 – 526 55 00. Als u in de avond, in het weekend of tijdens een feestdag een tandarts nodig heeft, kunt u bellen naar het noodnummer 0900 – 1515.

Narcoseteam verricht alle behandelingen bij volwassenen en kinderen

Niet iedereen vindt het fijn om naar de tandarts te gaan. Voor mensen met angst heeft Kennemerland een narcoseteam dat alle behandelingen onder verdoving uitvoert. Dat kan het vullen van een gaatje zijn, het verrichten van een wortelkanaalbehandeling of het verwijderen van een verstandskies. Angst voor de tandarts komt voor bij volwassenen en kinderen. Tandartspraktijk Kennemerland heeft speciale aandacht voor kinderen. In het team zitten tandartsen met specialisatie kindertandheelkunde die zeer goed met kinderen kunnen omgaan.

Vraag een gratis gebitscheck aan om de staat van uw gebit te weten te komen

Wilt u weten wat de huidige staat van uw tanden en kiezen is? Vul uw e-mailadres in en vraag een gratis gebitscheck aan. Hiertoe vult u online een eenvoudige checklist in, om vervolgens te kunnen inschatten hoe gezond uw gebit is. Verbeterpunten voor uw mondverzorging kunnen zo direct worden aangepakt bij de komende tandartsafspraak.

Dé tandarts in Kennemerland stelt persoonlijke aandacht voorop. Onze specialisten willen dat u met een stralende lach en een gezond gebit weggaat. U kunt zich direct aanmelden als nieuwe patiënt van de tandartspraktijk. Dat kan telefonisch (023 – 526 55 00) of per e-mail (info@kennemerland.nl), maar u mag ook langskomen bij een van onze vijf locaties in Haarlem, Aardenhout of Bennebroek. Vergeet niet uw legitimatiebewijs, verzekeringspapieren en adresgegevens mee te nemen.