Tandarts Haarlem

Bent u op zoek naar een goede tandarts, waar u terechtkunt voor allerhande gebitsbehandelingen, mondhygiëne, wortelkanaalbehandelingen, kunsttanden, prothetische voorzieningen en tanden bleken? Tandartspraktijk Kennemerland is uw tandarts in Haarlem die alle disciplines onder één dak heeft. Onze gespecialiseerde praktijk onderscheidt zich ook met de ruime openingstijden, positieve benadering en speciale aandacht voor kinderen die bang zijn voor de tandarts. Neem gerust contact op met onze tandartspraktijk en wij helpen u verder.

Team van specialisten helpt u aan een gezond gebit en stralende lach

Woont u in Haarlem en omstreken? Dan is de tandarts in Haarlem altijd om de hoek, want wij hebben niet alleen drie vestigingen op verschillende locaties in Haarlem maar ook een vestiging in Aerdenhout en Bennebroek. U kiest gewoon voor de dichtstbijzijnde vestiging, u bent niet gebonden aan een specifieke locatie. Met vijf vestigingen is er vrijwel altijd wel één praktijk in de avonduren of zelfs in het weekend geopend.

 

Tandartspraktijk Kennemerland beschikt over een ervaren en goed op elkaar ingespeeld team van specialisten, dat elke dag voor u klaar staan om uw gebit in topconditie te houden. Onze inzet is erop gericht dat u met een gezond gebit en stralende lach de praktijk weer uitloopt. Ons team bestaat uit:

 

  • Tandartsen met verschillende specialisaties voor behandeling van uw gebit.
  • Mondhygiënisten die problemen van mondhygiëne voorkomen en behandelen.
  • Endodontologen die gespecialiseerd zijn in wortelkanaalbehandelingen.
  • Parodontologen die problemen aan het tandvlees behandelen.
  • Implantologen die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van kunsttanden.
  • Tandtechnici die prothetische voorzieningen verzorgen.
  • Tandartsassistenten die de tandarts bijstaan.
  • Preventieassistenten die de mondhygiënist bijstaan.
  • Receptionisten die de afspraken vastleggen en u verder helpen.
tandartspraktijk-kennemerland-tandarts-haarlem-receptie

Gratis gebitscheck bij de tandarts in Haarlem

Bent u benieuwd hoe gezond uw gebit is? Doe een gratis gebitscheck via een online checklist. Op basis van de invullijst kunt u een inschatting maken hoe de conditie van uw tanden en kiezen is. U ontvangt waardevolle tips van experts. Aan de hand van een dagschema weet u exact hoe een dag met de beste mondverzorging eruitziet. Vul uw e-mailadres in en ontvang de gratis checklijst in uw mailbox van de tandarts in Haarlem.

Angst voor de tandarts? Kies voor een behandeling onder narcose

Niet iedereen vindt het fijn om naar de tandarts te gaan. Angst voor de tandarts komt bij volwassenen en kinderen voor. Uw tandarts in Haarlem kan alle behandelingen onder narcose uitvoeren, zodat u of uw kinderen niets merken van het vullen van een gaatje, het verwijderen van een verstandskies of een wortelkanaalbehandeling. U krijgt voorafgaand aan de behandeling een slaapmiddel toegediend, zodat u tijdens de ingreep slaapt. Een enkele verzekeraar vergoedt een behandeling onder narcose.

 

Bij acute problemen met spoed naar de tandarts in Haarlem

Heeft u met spoed een  tandarts in Haarlem nodig? Bijvoorbeeld omdat u  acute en hevige kiespijn heeft, last heeft van een afgebroken, uitgevallen of loszittende tand of kies? Of is er een bloeding opgetreden na het trekken van een tand of kies? In alle gevallen kunt u direct een beroep doen op de spoedtandarts van tandartspraktijk Kennemerland.

Wilt u een afspraak maken bij de tandarts in Haarlem? Bel (023 – 526 55 00) of kom langs op een van onze locaties. U kunt zich direct inschrijven als nieuwe patiënt.