Aanmelden bij Tandartspraktijk Kennemerland doet u zo

Aanmelden bij Tandartspraktijk Kennemerland is heel simpel. Op die manier houdt u meer tijd over voor andere dingen. U kunt kiezen uit vier opties om uzelf of uw kind(eren) direct in te schrijven.

Telefonisch inschrijven bij Tandartspraktijk Kennemerland

U kunt zich natuurlijk altijd aanmelden door te bellen met 023-5265500. Dit nummer kunt u gebruiken voor elke vestiging van Tandartspraktijk Kennemerland. Wij beantwoorden tijdens uw aanmelding vragen die u mogelijk nog heeft. Voordat u gaat bellen is het handig om uw  legitimatiebewijs, verzekeringspapieren en adresgegevens bij de hand te houden. Vandaag nog bellen? Ons telefoonnummer is 023-5265500.

Op locatie aanmelden bij Tandartspraktijk Kennemerland

Bent u in de buurt? Kom gerust langs en neem uw legitimatiebewijs, verzekeringspapieren en adresgegevens mee. Op basis van die gegevens kunnen wij u ter plekke aanmelden. Wel zo makkelijk en heeft u alvast kennisgemaakt met onze praktijk. Vandaag nog langs? Bekijk onze openingstijden.

Via e-mail aanmelden bij Tandartspraktijk Kennemerland

Soms komt het beter uit om een mailtje te sturen. Dat kan natuurlijk ook. U kunt zich namelijk aanmelden door te mailen naar info@kennemerland.nl . Handig om uw naam en telefoonnummer in de mail te noemen, dan kunnen wij contact opnemen bij eventuele vragen.

Inschrijfformulier invullen bij Tandartspraktijk Kennemerland

De snelste manier om u aan te melden is via het inschrijfformulier hieronder. Vul alle velden van het formulier zorgvuldig in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Direct aanmelden

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please enter a subject.
Please type your message.
Please check this field.

Neemt Tandartspraktijk Kennemerland nu nieuwe patiënten aan?

Bij Tandartspraktijk Kennemerland is op dit moment nog plek voor nieuwe patiënten. U kunt zich bij ons dus direct aanmelden. Dat is niet altijd het geval, want veel tandartspraktijken in Nederland nemen geen nieuwe patiënten meer aan. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een goed gebit. Daarom proberen wij altijd te kijken naar mogelijkheden voor nieuwe patiënten.

Moet ik één vestiging kiezen bij mijn inschrijving?

Tandartspraktijk Kennemerland heeft locaties in Haarlem, Aerdenhout en Bennebroek. U bent als patiënt niet gebonden aan een locatie. Bij uw aanmelding hoeft u dus niet te kiezen voor één vestiging. Alleen bij het maken van een afspraak vermeld u welke praktijk u wilt bezoeken.

Meer weten over Tandartspraktijk Kennemerland

Heeft u nog vragen over uw aanmelding of andere zaken? Neem vooral contact op.

Gratis gebitscheck Tandartspraktijk Kennemerland

Wilt u nu al weten hoe uw gebit ervoor staat? Doe de gratis gebitscheck van Tandartspraktijk Kennemerland.