Tandarts Heemstede

Woont u in Heemstede en zoekt u een deskundige, vriendelijke en positieve tandarts in de buurt? Tandartspraktijk Kennemerland bedient u op maat met vijf vestigingen voor een tandarts nabij Heemstede, specifiek in Haarlem, Aerdenhout en Bennebroek. U bent niet gebonden aan een vaste locatie, maar u mag overal het onderzoek en de behandelingen ondergaan. Daarbij zit u ook niet vast aan reguliere kantoortijden. Er is dankzij de ruime openingstijden altijd wel een praktijk ’s avonds of in het weekend open. Kennemerland heeft alle disciplines op het gebied van tandheelkunde en mondzorg in huis. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op en wij informeren u graag.

Persoonlijke aandacht en compleet behandelpakket in hygiënische omgeving

Voor de tandarts nabij Heemstede is persoonlijke aandacht de gewoonste zaak van de wereld. U staat als patiënt centraal. Ons vakbekwame en ervaren team stelt u graag op uw gemak en biedt u een veilige en hygiënische omgeving. Iedereen is welkom, van jong tot oud. Onze tandartsen, mondhygiënisten, parodontologen, implantologen, tandartsassistenten, preventieassistenten en orthodontieassistenten zetten zich in om uw mond gezond te houden en uw gebit waar nodig te herstellen en mooier te maken. De dagelijkse werkzaamheden zijn gericht op:

  • Allerhande gebitsbehandelingen, inclusief kronen, bruggen, implantaten en tanden bleken.
  • Het voorkomen en behandelen van tandbederf (gaatjes of cariës) en tandvleesaandoeningen.
  • Het verrichten van wortelkanaalbehandelingen.
  • Het parodontologisch behandelen van problemen aan het tandvlees.
  • Het implanteren van kunsttanden.
  • Het door een tandtechnicus verzorgen van prothetische voorzieningen.

Tandarts Heemstede

Direct aanmelden bij de praktijk?

Tandarts nabij Heemstede behandelt ook onder narcose en spoedgevallen

Uw tandarts nabij Heemstede is een tandarts met vele extra’s. Zo besteden wij in de praktijk speciale aandacht aan kinderen die bang zijn voor de tandarts. Onze kindertandartsen maken voor kinderen een bezoekje aan de tandarts bijna net zo leuk als een middagje spelen in de ballenbak. Gezamenlijk wordt gekeken naar de meest ontspannen manier van behandelen. Tandartspraktijk Kennemerland biedt ook alle behandelingen onder narcose aan. Dat kan het uitvoeren van een wortelkanaalbehandeling zijn, het verwijderen van een verstandskies of het vullen van een gaatje. Onder narcose merkt u niets van de behandeling.

Heeft u met spoed een tandarts nabij Heemstede nodig? Dan is het goed te weten dat u voor noodgevallen met acute, heftige pijn in de buurt terechtkunt. Overdag kunt u gewoon telefonisch contact opnemen met onze praktijk (023 – 526 55 00). Als u ’s avonds, in het weekend of tijdens een feestdag met spoed een tandarts nodig heeft, kunt u het noodnummer bellen: 0900 – 1515. Neem direct contact op bij:

  • Een loszittende, afgebroken of uitgevallen of loszittende tand of kies na een ongeluk of trauma.
  • Een nabloeding na het trekken van een tand of kies.
  • Een opgezwollen wang door een ontsteking, met daarbij slikklachten en koorts.
  • Kloppende zenuwpijn.

Gratis gebitscheck om de conditie van uw gebit in te schatten

Bent u benieuwd hoe de conditie van uw tanden, kiezen en tandvlees is? Vul uw e-mailadres in voor een gratis gebitscheck. Aan de hand van een checklist kunt u zien of er punten voor verbetering zijn, die bij een komende afspraak bij de tandarts nabij Heemstede worden aangepakt. Meld u aan en verzeker u van een mooi en gezond gebit.