Tandarts Hoofddorp

 

Wat is er fijner dan tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit in de buurt? Met tandartspraktijk Kennemerland heeft u een tandarts nabij Hoofddorp die voor u klaar staat om u een gezond en stralend gebit te bezorgen, waar u een leven lang plezier aan beleeft. U krijgt hoogwaardige tandzorg en een persoonlijke behandeling in een prettige sfeer en een veilige, hygiënische omgeving. Met alle disciplines onder één dak zijn wij in staat om uw tanden, kiezen en tandvlees in uitstekende conditie te houden. Ervaar het zelf en meld u aan bij dé tandarts in de buurt van Hoofddorp.

Compleet aanbod, ruime openingstijden, vele extra’s en positieve sfeer

Bij de tandarts nabij Hoofddorp staat u als patiënt centraal. Kiezen voor Kennemerland, is kiezen voor vele voordelen.

  • Een compleet aanbod. Het team van tandartsen, mondhygiënisten, parodontologen, implantologen, tandartsassistenten, preventieassistenten en orthodontieassistenten garandeert complete mond- en gebitszorg. Een verwijzing naar een vreemde praktijk is zelden nodig.
  • Ruime openingstijden en meerdere locaties. Met vestigingen in Haarlem, Aerdenhout en Bennebroek, alle in de buurt van Hoofddorp, is er altijd wel een praktijk ’s avonds of zelfs in het weekend geopend.
  • Praktijk met extra’s. Uw tandarts nabij Hoofddorp wil u en uw eventuele kinderen een fijne ervaring aanbieden. Er is speciale aandacht voor kinderen en angst voor de tandarts in de vorm van ontspannen behandelingen. Daarnaast worden behandelingen onder narcose Dat kan een gaatje vullen, een verstandskies trekken of een wortelkanaalbehandeling zijn.
  • Een positieve vibe. Onze specialisten op het gebied van tandheelkunde en mondzorg willen dat u de praktijk weer met een gezond gebit en een stralende lach verlaat.

Tandarts Hoofddorp

Direct aanmelden bij de praktijk?

Tandarts nabij Hoofddorp voor al uw gebitsklachten en spoedbehandelingen

U kunt bij de tandarts nabij Hoofddorp terecht voor allerhande gebitsbehandelingen (inclusief kronen, bruggen, implantaten en tanden bleken), wortelkanaalbehandelingen en behandelingen van problemen aan het tandvlees. Daarnaast omvat onze expertise het voorkomen en behandelen van problemen op het gebied van mondhygiëne, het plaatsen van kunsttanden en het verzorgen van prothetische voorzieningen.

De tandarts nabij Hoofddorp is ook uw spoedtandarts, bijvoorbeeld als u last heeft van een afgebroken, loszittende of uitgevallen tand of kies na een ongeval of een nabloeding na het trekken van een tand of kies. Het is ook verstandig om snel contact op te nemen bij kloppende zenuwpijn of een opgezwollen wang met koorts en slikklachten.

Gratis gebitscheck om de toestand van uw gebit te controleren

Wilt u een gratis gebitscheck? Vul uw e-mailadres in, ontvang onze checklist en kom er meteen achter hoe gezond uw gebit is. Schrijf u in en verzeker u van een mooi en gezond gebit.