Afspraak vergeten bij Tandartspraktijk Kennemerland? Wat nu?

Een afspraak vergeten bij de tandarts kan voorkomen. Bij Tandartspraktijk Kennemerland begrijpen wij volledig dat u soms verhinderd kunt zijn. Helaas moeten wij hiervoor wel kosten in rekening brengen. Dat doen wij liever niet, dus helpen wij u graag om uw afspraak niet te vergeten. 

Herinnering voor uw tandartsafspraak via SMS

Bij Tandartspraktijk Kennemerland helpen wij u graag om uw afspraak niet te vergeten. Daarom sturen wij één dag voor uw afspraak een SMS op het bij ons bekende 06-nummer van u. Wel zo makkelijk.

Tandartsafspraak op tijd afzeggen of verzetten?

Is er iets tussen gekomen? U kunt zich tot 48 uur (twee werkdagen) van tevoren afmelden door onze praktijk te bellen op 023-5265500.

Waarom moet ik betalen als ik een afspraak vergeet?

Helaas komt het in heel Nederland regelmatig voor dat een patiënt een tandartsafspraak vergeet. Dit leidt tot hoge kosten voor de praktijk. Per behandelaar worden in Nederland gemiddeld maar liefst 3,6 afspraken per week niet nagekomen. Daarom moet de tandartspraktijk jammer genoeg hier kosten voor in rekening brengen.

Afspraak vergeten?

Wij zullen u in dat geval proberen te bellen we wij sturen u een brief. De eerste vergeten afspraak wordt niet in rekening gebracht. Indien u een tweede of derde keer de afspraak vergeet, zijn we helaas genoodzaakt hier kosten voor in rekening te brengen. U kunt meer lezen over deze richtlijnen bij de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT).


Zijn er onduidelijkheden over uw vergeten afspraak?

Heeft u vragen over uw vergeten afspraak of iets anders? Neem dan vooral contact op.

Wilt u een nieuwe afspraak maken bij onze praktijk?

Als u een afspraak bent vergeten kunt u weer een nieuwe inplannen. Bekijk onze verschillende opties om een afspraak te maken bij Tandartspraktijk Kennemerland.