Tandarts Bennebroek

Zoekt u een professionele tandarts in de buurt die de beste tandzorg levert en u met persoonlijke aandacht op uw gemak stelt? Dan bent u bij de tandarts in Bennebroek aan het juiste adres. U stapt binnen in een moderne praktijk, waar zich alle disciplines onder één dak bevinden en een vriendelijke, rustgevende sfeer hangt. U wordt geholpen door een ervaren en betrokken team van tandartsen, mondhygiënisten, implantologen, parodontologen, tandartsassistenten, preventieassistenten en orthodontieassistenten. Zij zijn pas tevreden als u tevreden bent over een mooi en gezond gebit.

Alle tandheelkundige disciplines onder één dak

U kunt voor allerlei behandelingen bij de tandarts in Bennebroek terecht. Van het plaatsen van vullingen, kronen, bruggen en implantaten tot het voorkomen van mondhygiënische problemen, tanden bleken en wortelkanaalbehandelingen. Van orthodontie en behandeling van problemen aan het tandvlees tot het plaatsen van kunsttanden en het verzorgen van prothetische voorzieningen. U heeft vrijwel nooit een verwijzing naar een andere tandheelkundig specialist nodig.

Met maar liefst vijf vestigingen van tandartspraktijk Kennemerland, heeft u altijd een tandarts in de buurt. U kunt terecht aan de Bennebroekerlaan in Bennebroek, maar ook op drie locaties in Haarlem en in Aerdenhout. Als patiënt van onze praktijk heeft u een vrije keuze voor de dichtstbijzijnde locatie. U kunt de tandarts in Bennebroek afwisselen met een bezoek aan de tandarts in Haarlem, als u in de Noord-Hollandse hoofdstad werkt. U profiteert bovendien van ruime openingstijden.

Tandadrts Bennebroek

Direct aanmelden bij de praktijk?

Behandeling onder narcose en spoedgevallen bij de tandarts in Bennebroek

De tandarts in Bennebroek begrijpt dat niet iedereen staat te springen om naar de tandarts te gaan, maar aan de andere kant iedereen wél een gezond en mooi gebit wil hebben. De oplossing voor angstige patiënten wordt geboden met behandelingen onder narcose. Op deze manier voorkomt ons gespecialiseerde narcoseteam problemen aan uw gebit en worden klachten aan uw tanden en kiezen verholpen.

Het kan gebeuren dat u met spoed een tandarts in Bennebroek nodig heeft. Neem direct contact op als er sprake is van een noodgeval. Denk aan een loszittende, afgebroken of uitgevallen tand of kies of een bloeding na het trekken van een tand of kies. Schakel ook met spoed de tandarts in als u last heeft van kloppende zenuwpijn of een opgezwollen wang door een ontsteking, met slikklachten en koorts.

Doe een gratis gebitscheck of schrijf u direct in

Kies voor een gaaf gebit. U kunt bij de tandarts in Bennebroek eenvoudig een gratis gebitscheck aanvragen. Of schrijf u direct in als nieuwe patiënt bij tandartspraktijk Kennemerland.