Tandarts Vijfhuizen

Een compleet aanbod aan tandheelkundige verrichtingen, ruime openingstijden (inclusief avonden en weekenden), een positieve sfeer en flexibiliteit in de locatiekeuze. Het onderscheidt tandartspraktijk Kennemerland als tandarts nabij Vijfhuizen van de branchegenoten. Met drie vestigingen in Haarlem en één in Bennebroek en Aerdenhout is er altijd een praktijk in de buurt. Een verwijzing is zelden nodig, wij hebben alle onderzoeken en behandelingen voor uw gebit onder één dak. U kunt rekenen op een team van ervaren, actueel geschoolde tandartsen, mondhygiënisten, parodontologen, implantologen, tandartsassistenten, preventieassistenten en orthodontieassistenten.

Planbare tandheelkundige zorg en spoeddienst voor noodgevallen

Uw tandarts nabij Vijfhuizen is dagelijks op afspraak actief met uiteenlopende gebitsbehandelingen (inclusief kronen, bruggen, implantaten en tanden bleken), preventie en behandeling op het gebied van mondhygiëne en wortelkanaalbehandelingen. Daarnaast vinden er behandelingen plaats bij problemen van het tandvlees, worden er indien nodig kunsttanden geplaatst en prothetische voorzieningen verzorgd.

Naast de planbare tandheelkundige zorg werkt de tandarts nabij Vijfhuizen als spoedtandarts. Een snelle behandeling is geboden als er sprake is van een loszittende, afgebroken of uitgevallen tand of kies na een ongeluk of trauma. Of als u last heeft van een nabloeding na het trekken van een tand of kies. Andere noodgevallen zijn kloppende zenuwpijn en een door een ontsteking opgezwollen wang, met koorts en slikklachten. Neem direct contact op met de praktijk.

Tandarts nabij Vijfhuizen

Direct aanmelden bij de praktijk?

Gratis gebitscheck en behandeling onder narcose bij tandarts nabij Vijfhuizen

De tandarts nabij Vijfhuizen biedt ook alle behandelingen onder narcose aan. Hierdoor merkt u niets van de ingreep, bijvoorbeeld het verwijderen van een verstandskies, een wortelkanaalbehandeling of het vullen van een gaatje in de kies. Het narcoseteam verhelpt op deze wijze gebitsproblemen bij angstige patiënten, zowel bij volwassenen als kinderen.

Tandartspraktijk Kennemerland biedt u als tandarts nabij Vijfhuizen een gratis gebitscheck aan. Dit geeft u inzicht in de staat van uw tanden, kiezen en tandvlees. Verbeterpunten kunnen bij een volgende tandartsafspraak worden aangepakt. Meld u direct aan en kies voor een gezond en mooi gebit.