Narcosetandarts

Narcoseteam Kennemerland

Wij begrijpen het als je niet naar de tandarts bent geweest omdat je bang bent. Maar iedereen wil een goed gebit en met plezier kunnen lachen, jij ook! Tandartspraktijk Kennemerland is gestart met behandelingen onder narcose. Met een team van meer dan 80 medewerkers en tandheelkundig specialisten hebben wij de beste zorg in huis. Alle behandelingen kunnen onder narcose worden uitgevoerd. Het maakt niet uit of u een gaatje laat vullen of een verstandskies laat verwijderen. Zo voorkomt ons narcoseteam problemen aan uw gebit en verhelpen ze uw klachten.

Behandeling onder narcose

Angst voor de tandarts is niet ongewoon en komt bij zowel kinderen als volwassenen voor. Angst voor pijn is een belangrijke reden voor mensen om niet naar de tandarts te gaan. Een pijnlijke behandeling als kind kan ervoor zorgen dat je later niet meer naar de tandarts gaat. Ook verhalen van anderen en schaamte voor het gebit zijn vaak gehoorde redenen. Waar uw angst ook vandaan komt, wij kunnen u helpen.

Wanneer uw tandartsangst heeft of een behandeling door het gevoel te moeten overgeven onmigelijk is, kan een behandeling onder narcose u helpen. U krijgt vorafgaand aan de behandeling een slaapmiddel toegediend, waardoor u tijdens de behandeling slaapt. U merkt dan niks van de behandeling. Wanneer u bijkomt, is de behandeling achter de rug. In de meeste gevallen kunt u, onder begeleiding, na een half uur weer naar huis.

Wat vinden de narcosetandarts en anesthesioloog belangrijk?

Anesthesiologie is het specialisme dat zich bezigheid met pijnbestrijding, narcose en verdoving. De anesthesioloog werkt met veilige middelen en bewaakt uw gezondheid tijdens de behandeling. De vitale functies zoals ademhaling, hartslag en bloeddruk worden voortdurend bewaakt.

Voordat u de behandeling onder narcose ondergaat, neemt de anesthesioloog een uitgebreide vragenlijst met je door. We nemen natuurlijk geen risico. Een eerlijk antwoord op deze vragen is noodzakelijk om eventuele risico's uit te sluiten. Het team van Kennemerland bestaat uit echte professionals. Behandeling onder narcose is hetzelfde als de narcose die in een ziekenhuis wordt gegeven. Narcose is veiliger dan een roesje met lachas dat sommige andere praktijken aanbieden.

Intake

Eerst gaan we met u in gesprek. De behandeling vindt pas later plaats. Tijdens het gesprek nemen we ruim de tijd om uw gebitsproblemen in kaart te brengen en samen met u te kijken waar uw angst voor de tandarts vandaan komt. U ontvangt een kostenbegroting. Een enkele zorgverzekeraar vergoedt behandeling onder narcose. Neem contact op met uw zorgverzekeraar om na te vragen of de behandeling bij u wordt vergoed.

Afspraak maken

Vaak is het maken van een afspraak al spannend. Bel met een van onze vriendelijke assistentes op 023-5265500. Voordat deze afspraak plaatsvindt, ontvangt u een aantal formulieren om uw gezondheid in kaart te brengen.

 

Narcose tandarts & anesthesioloog

Pijnvrije behandeling

Na een half uur weer naar huis

Meer weten over Tandartspraktijk Kennemerland

Heeft u nog vragen over uw aanmelding of andere zaken? Neem vooral contact op.

Gratis gebitscheck Tandartspraktijk Kennemerland

Wilt u nu al weten hoe uw gebit ervoor staat? Doe de gratis gebitscheck van Tandartspraktijk Kennemerland.