Tandartsen Haarlem vindt u direct bij Kennemerland

Als u op zoekt bent naar tandartsen in Haarlem bent u aan het juiste adres. Tandartspraktijk Kennemerland heeft maar liefst 3 verschillende praktijken in het Noord-Hollandse Haarlem. Onze handige locaties en ruime openingstijden maken uw keuze nog makkelijker. Neemt u ook vooral een kijkje in onze Haarlemse vestigingen.

Onze tandartspraktijk in Haarlem Noord (Delftwijk)

Welkom bij onze praktijk Marsmanplein. Wij zijn gevestigd in het Haarlemse Delftwijk. De wijk die in het uiterste noordwesten van Haarlem ligt en 5.000 bewoners telt.

Neem een kijkje in de praktijk Marsmanplein 90.

Onze tandartspraktijk in Haarlem Noord (Ter Kleefkwartier)

Welkom bij onze praktijk Marnixstraat. Onze locatie ligt in het Haarlemse Ter Kleefkwartier. De wijk die in de zuidwesthoek van het stadsdeel Noord ligt en waar 13.000 Haarlemmers telt.

Neem een kijkje in de praktijk Marnixstraat 80.

Onze tandartspraktijk in Haarlem Oost (Amsterdamsewijk)

Welkom bij onze praktijk Zeggelenplein. Wij zijn gevestigd in het Haarlemse Amsterdamsewijk. De wijk die direct ten zuiden van de spoorlijn Haarlem-Amsterdam ligt en bijna 8.000 bewoners heeft.

Neem een kijkje in de praktijk Zeggelenplein 137.

Contactgegevens van onze tandartspraktijken

Bent u op zoek naar gegevens van een bepaalde praktijk? Bekijk de openingstijden of adresgegevens. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op.

U hoeft niet gebonden te zijn aan één praktijk

Als patiënt van Tandartspraktijk Kennemerland heeft u de keuze voor de dichtstbijzijnde tandarts. Komt het ene moment onze praktijk in Aerdenhout beter uit en het andere moment in Haarlem Oost. Geen probleem, u bepaalt. U bent dus niet gebonden aan een locatie. Wel zo makkelijk.

Overzicht van al onze tandartspraktijken

Tandartspraktijk Kennemerland is gevestigd in Haarlem, Aerdenhout en Bennebroek. Op die manier heeft u altijd een tandarts in de buurt voor Haarlem en omstreken.


Woont of werkt u in de buurt van Aerdenhout? 

Tandartspraktijk Kennemerland heeft ook een vestiging in Aerdenhout. Mocht u in de buurt van deze locatie wonen of werken en vindt u het handig om niet alleen in Haarlem langs te komen? Dat kan! Lees hier meer over onze praktijk in Aerdenhout.

Woon of werkt u in de buurt van Bennebroek? 

Tandartspraktijk Kennemerland heeft ook een vestiging in Bennebroek. Mocht u in de buurt van deze locatie wonen of werken en vindt u het handig om niet alleen in Haarlem langs te komen? Dat kan! Lees hier meer over onze praktijk in Bennebroek.