Tandarts Driehuis

Achter elke glimlach met een stralend gebit schuilt een mens. Persoonlijke aandacht en een positieve benadering staan centraal bij de tandarts nabij Driehuis. Ons team van tandartsen, mondhygiënisten, parodontologen, implantologen, tandartsassistenten, preventieassistenten en orthodontieassistenten zet zich in om uw gebit mooi en gezond te maken. Wij hebben alle specialismen in huis, zodat wij u een totaalpakket kunnen aanbieden. Een verwijzing naar een vreemde praktijk is zelden nodig. Neem contact op met onze praktijk en wij helpen u verder.

Compleet aanbod, vrijheid in locatiekeuze en ruime openingstijden

Zoekt u een nieuwe tandarts nabij Driehuis? Aanmelden is heel eenvoudig. Er zijn vier opties om u in te schrijven bij tandartspraktijk Kennemerland. U kunt gewoon even bellen (023 – 526 55 00), zich op een van onze vijf locaties aanmelden, een e-mail sturen (info@kennemerland.nl) of het inschrijfformulier op onze website invullen. U hoeft niet te kiezen voor een vaste vestiging, maar u hebt altijd de vrije keuze of u voor onderzoek of behandeling naar onze locaties in Haarlem, Aerdenhout of Bennebroek gaat.

Naast het complete aanbod aan tandheelkundige zorg en de vrijheid in locatiekeuze, profiteert u bij de tandarts nabij Driehuis van ruime openingstijden. Aangezien de mondzorg op vijf locaties plaatsvindt, kunt u op enkele locaties ook ’s avonds en in het weekend terecht. U bent dus niet gebonden aan de reguliere kantoortijden.

Tandarts Driehuis

Direct aanmelden bij de praktijk?

Tandarts nabij Driehuis gespecialiseerd in alle soorten tandheelkundige behandelingen

U kunt bij de tandarts nabij Driehuis voor alle soorten behandelingen terecht. Onze tandartsen hebben verschillende specialisaties voor een deskundige behandeling van uw gebit. Van het vullen van gaatjes en tanden bleken tot het plaatsen van bruggen, kronen en implantaten. Onze mondhygiënisten houden zich dagelijks bezig met het voorkomen en behandelen van mondhygiënische problemen. Beide disciplines worden bijgestaan door respectievelijk tandartsassistenten en preventieassistenten.

Onze endodontologen zijn gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen, onze parodontologen in het behandelen van tandvleesproblemen en onze implantologen in het plaatsen van kunsttanden. Verder beschikt de tandartspraktijk over tandtechnici die prothetische voorzieningen verzorgen.  De eerste kennismaking heeft u met onze receptionisten die de afspraken vastleggen en u verder helpen.

Behandeling onder narcose om angst voor de tandarts te ondervangen

Een bezoekje aan de tandarts is niet voor iedereen een pretje. Angst voor de tandarts komt zowel bij kinderen als volwassenen voor. Gelukkig is er bij de tandarts nabij Driehuis ook de mogelijkheid om een behandeling onder narcose te ondergaan. U of uw kind krijgt dan een slaapmiddel toegediend, zodat u geen enkele erg in de behandeling heeft. Als u bijkomt, is de behandeling achter de rug en kunt u – onder begeleiding – naar huis.