Kies Kennemerland: 5 redenen om u aan te melden

Wat fijn dat u erover nadenkt om patiënt te worden bij onze praktijk. Kies Kennemerland om 5 glasheldere redenen. Wij bij Tandartspraktijk Kennemerland stellen u voorop. Wij weten hoe druk het leven tegenwoordig kan zijn. Daarom geven we hier een aantal korte en bondige redenen, zodat u weet waar u aan toe bent. 

Reden 1: Kies Kennemerland vanwege ons complete aanbod

Tandartspraktijk Kennemerland biedt alles wat u ooit maar denkt nodig te hebben voor uw tanden. Dat houdt in: alles voor uw tanden en mond onder één dak. Hierdoor zijn verwijzingen naar een vreemde praktijk zelden nodig. Wij kunnen dit bieden omdat wij de grootste praktijk in de regio zijn en persoonlijke aandacht voorop stellen. Wel zo makkelijk als u voor uw gebit voortaan maar één praktijk nodig heeft. 

Reden 2: Kies Kennemerland voor onze ruime openingstijden

Onze ruime openingstijden zorgen ervoor dat u altijd terecht kunt bij onze praktijk. Omdat wij 5 vestigingen hebben in de regio is er bijna altijd wel één praktijk in de avond geopend. Zo zijn enkele van onze vestigingen zelfs in het weekend geopend. Ideaal voor een bezoek aan ons naast een drukke werkweek, want wij passen ons schema graag aan voor u.

Reden 3: Kies Kennemerland voor locaties in Haarlem en omstreken 

Tandartspraktijk Kennemerland heeft meerdere locaties. Wij zijn gevestigd in Haarlem, Aerdenhout en Bennebroek. Op die manier heeft u altijd een tandarts in de buurt van Haarlem en omstreken. U kunt als patiënt altijd kiezen voor de dichtstbijzijnde tandarts en bent niet gebonden aan een locatie. Dat wil zeggen komt het ene moment Haarlem Noord beter uit en het andere moment Bennebroek? Geen probleem, u bepaalt.

Reden 4: Kies Kennemerland vanwege onze extra’s in de praktijken 

Wij begrijpen heel goed dat de tandarts niet door iedereen als een leuk uitje wordt gezien. Bij onze praktijk vinden wij dat dit ook anders kan. Wij willen elke patiënt een fijne ervaring aanbieden. Daarom hebben wij bij Tandartspraktijk Kennemerland speciale aandacht voor kinderen en angst. Als u angst heeft voor de tandarts gaan we samen kijken naar de meest ontspannen manier voor uw behandeling. Voor kinderen maken wij het een bezoekje bij de tandarts bijna net zo leuk als een middagje in bijvoorbeeld de ballenbak.

Reden 5: Kies Kennemerland vanwege onze positiviteit als tandarts 

Bij Tandartspraktijk Kennemerland staat u als patiënt altijd voorop. U kiest voor Kennemerland en wij kiezen voor u. Wij willen ervoor zorgen dat u weer met een lach weggaat. Naast onze kennis en ervaring zijn onze tandartsen positief ingesteld. Wij luisteren en tonen begrip, want dat is het minste wat we kunnen doen.


Inschrijven bij Tandartspraktijk Kennemerland

Kunt u zich in bovenstaande redenen vinden? Meldt u zich dan nu aan bij Tandartspraktijk Kennemerland.

Meer weten over Tandartspraktijk Kennemerland

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze praktijk.