Tandarts Zandvoort

Een gezonde mond speelt een voorname rol bij het kauwen, praten, lachen en kussen. Daarnaast is een gezond gebit met een stralende lach jouw visitekaartje. Een mooie rij tanden en kiezen bepaalt ook de vorm van jouw gezicht. Ten slotte begint de spijsvertering al in de mond, die een taak heeft binnen het immuunsysteem. Alle reden om voor een goede tandarts nabij Zandvoort te kiezen. Voor een praktijk, waar alle disciplines op het gebied van tandheelkunde en mondzorg aanwezig zijn. Hierdoor zijn wij in staat om alle soorten behandelingen zelf uit te voeren, zonder verwijzing naar een vreemde praktijk. Dankzij onze ruime openingstijden bent u bovendien niet aan reguliere kantoortijden gebonden.

Vijf locaties nabij Zandvoort voor een compleet behandelaanbod

Tandartspraktijk Kennemerland beschikt over vijf locaties, drie in Haarlem, één in Aerdenhout en één in Bennebroek. Hierdoor kunt u altijd terecht bij een tandarts nabij Zandvoort. Als patiënt van onze tandartspraktijk mag u kiezen voor de dichtstbijzijnde locatie, of voor een andere vestiging naar keuze. Daarin bent u vrij. Er is altijd wel één praktijk ’s avonds of in het weekend open. Dankzij het complete aanbod kunt u voor vele verschillende behandelingen een afspraak maken, specifiek:

  • Allerhande gebitsbehandelingen, van het vullen van gaatjes en het maken van röntgenfoto’s tot het plaatsen van kronen, bruggen, implantaten en tanden bleken.
  • Het voorkomen en behandelen van tandbederf (gaatjes of cariës) en tandvleesaandoeningen al ontstoken en/of bloedend tandvlees.
  • Wortelkanaalbehandelingen door een endodontoloog.
  • Het behandelen van problemen aan het tandvlees door een parodontoloog.
  • Het implanteren van kunsttanden.
  • Het verzorgen van prothetische voorzieningen door gespecialiseerde tandtechnici.

Tandarts in de buurt van Zandvoort

Direct aanmelden bij de praktijk?

Tandarts nabij Zandvoort verricht behandelingen onder narcose voor angstige patiënten

Uw tandarts nabij Zandvoort verricht ook behandelingen onder narcose. Hierdoor kunnen volwassenen en kinderen die bang zijn voor de tandarts toch een gaaf gebit houden. De narcosetandarts kan bij elke behandeling, indien gewenst en noodzakelijk, vooraf een slaapmiddel toedienen. Als patiënt merkt u dan niets van de behandeling. Voordat u de behandeling onder narcose ondergaat, neemt de anesthesioloog eerst een uitgebreide vragenlijst met u door. Dit om eventuele risico’s uit te sluiten.

Bij noodgevallen met spoed de tandarts bezoeken

Heb je last van hevige kiespijn, een fikse ontsteking met een opgezwollen wang, slikklachten en koorts? Kloppende zenuwpijn of een afgebroken, uitgevallen of loszittende tand of kies? Of is er sprake van een bloeding of nabloeding na het trekken van een tand of kies? Het zijn redenen om met spoed de tandarts nabij Zandvoort te bezoeken. Er is zowel overdag als ’s avonds, in het weekend en tijdens feestdagen een spoedtandarts beschikbaar. Overdag tijdens kantooruren kunt u bellen naar 023 – 526 55 00, de rest van de tijd is het noodnummer 0900 – 1515 beschikbaar. U wordt dan doorverbonden naar de dienstdoende tandarts.