Skip to content

Afspraak maken bij Tandartspraktijk Kennemerland?

Een afspraak maken bij Tandartspraktijk Kennemerland is zo gedaan. Fijn als u meer te doen heeft vandaag. Snel een tandartsafspraak inplannen? Dat kan op 4 handige manieren. Als u al patiënt bent gebruikt u ons afspraakformulier of neemt u contact op. Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? Dan is fijn om te weten hoe u kunt inschrijven. U kunt uzelf vandaag nog aanmelden.

  • Optie 1

Maak een afspraak via het formulier

De snelste manier om een afspraak te maken is via het onderstaande formulier. Vul alle velden zorgvuldig in. Dan nemen wij contact met u op. Mocht u vragen over het afspraakformulier hebben is het altijd mogelijk om te bellen met 023-5265500.

Maak een afspraak

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Please check this field.
  • Optie 2

Via e-mail een afspraak maken bij Tandartspraktijk Kennemerland

U kunt ons ook een mail sturen om een afspraak in te plannen, als dat beter uitkomt. Vergeet niet om uw naam en telefoonnummer in de mail te noemen, dan kunnen wij eventueel contact opnemen. Mailen kan naar info@kennemerland.nl.

  • Optie 3

Telefonisch een afspraak maken bij Tandartspraktijk Kennemerland

U kunt een afspraak maken door te bellen naar 023-5265500. Dit telefoonnummer is bereikbaar voor een afspraak bij alle vestigingen van Tandartspraktijk Kennemerland.

  • Optie 4

Op locatie een afspraak maken bij Tandartspraktijk Kennemerland

Direct een afspraak maken na uw tandartsbezoek is wel zo makkelijk. U bent ook welkom om langs te komen bij onze locaties van Tandartspraktijk Kennemerland. Wilt u vandaag nog langskomen? Bekijk dan onze openingstijden.

Moet ik één vestiging kiezen voor mijn afspraak?

Het is belangrijk dat u één vestiging kiest waar u een afspraak wilt maken. Daarbij is het handig om te weten dat u mag kiezen tussen alle vestigingen. Tandartspraktijk Kennemerland heeft locaties in Haarlem, Aerdenhout en Bennebroek.

Waar kan ik aanmelden als nieuwe patiënt?

Tandartspraktijk Kennemerland neemt op dit moment nieuwe patiënten aan. U kunt zich hier direct inschrijven.


Gratis gebitscheck Tandartspraktijk Kennemerland

Wilt u alvast een indicatie krijgen hoe uw gebit ervoor staat? Doe de gratis gebitscheck van Tandartspraktijk Kennemerland.

Meer informatie over Tandartspraktijk Kennemerland

Wilt u meer weten over het maken van een tandartsafspraak? Neem gerust contact op.

Scroll To Top