Tandarts Aerdenhout

Wil je een tandarts in Aerdenhout, waar je deskundig en vriendelijk wordt geholpen, waar je je op je gemak voelt en waar je voor alle soorten behandelingen terechtkunt? Dan is de keuze voor tandartspraktijk Kennemerland gemakkelijk gemaakt. Binnen het team van specialisten zijn alle disciplines vertegenwoordigd, zodat verwijzingen zelden nodig zijn. Alle tandartsen, mondhygiënisten, parodontologen, implantologen, tandartsassistenten, preventieassistenten en orthodontieassistenten zijn actueel geschoold en werken met de modernste apparatuur. Meld u aan en geniet van een gezond gebit en een stralende lach.

Korte reisafstand en ook ’s avonds en in het weekend een afspraak maken

De tandarts in Aerdenhout is gevestigd op een mooie locatie aan de Zandvoortweg, in de gemeente Bloemendaal. Woont of werkt u in Haarlem? Geen probleem. Tandartspraktijk Kennemerland heeft naast de locatie in Aerdenhout ook drie vestigingen in Haarlem en tevens één in Bennebroek. Het staat u vrij om voor de dichtstbijzijnde locatie te kiezen.

Naast de korte reisafstand en alle disciplines onder één dak zijn de ruime openingstijden een belangrijk voordeel. U bent niet altijd gebonden aan tijden overdag, maar u hebt ook de mogelijkheid om in een van de vijf vestigingen ’s avonds of zelfs in het weekend langs te komen voor een tandheelkundige behandeling.

Tandarts Aerdenhout

Direct aanmelden bij de praktijk?

Tandarts in Aerdenhout voert alle vormen van tandheelkunde uit

In de praktijk van de tandarts in Aerdenhout worden alle vormen van tandheelkunde uitgevoerd. De aandachtsgebieden zijn breed. U kunt een afspraak maken voor:

  • Uiteenlopende gebitsbehandelingen, inclusief kronen, bruggen, implantaten en tanden bleken.
  • Het voorkomen en behandelen van mondhygiënische problemen, zoals tandbederf (gaatjes of cariës) en tandvleesaandoeningen als ontstoken en/of bloedend tandvlees.
  • Wortelkanaalbehandelingen (endodontologie).
  • Het behandelen van problemen aan het tandvlees (parodontologie).
  • Het plaatsen van kunsttanden (implantologie).
  • Het verzorgen van prothetische voorzieningen door gespecialiseerde tandtechnici.

Bij noodgevallen met spoed naar de tandarts

Uw tandarts in Aerdenhout houdt zich bezig met het uitvoeren van periodieke controles en allerhande behandelingen op afspraak, maar ook met spoedgevallen. Er zijn vele redenen dat u met spoed een tandarts nodig heeft. Er is sprake van een noodgeval als u acute pijn heeft. Neem direct contact op met tandartspraktijk Kennemerland als u last heeft van:

  • Een afgebroken, uitgevallen of loszittende tand of kies na een ongeluk.
  • Een bloeding of nabloeding na het trekken van een tand of kies.
  • Een door een ontsteking opgezwollen wang, gepaard gaande met slikklachten en koorts.
  • Kloppende zenuwpijn.

Tandarts in Aerdenhout verricht ook behandelingen onder volledige narcose

Heeft u of een van uw kinderen angst voor de tandarts? Ons gespecialiseerde narcoseteam verricht alle tandheelkundige behandelingen onder volledige verdoving bij volwassenen en kinderen. Dat kan het vullen van een gaatje zijn, het uitvoeren van een wortelkanaalbehandeling of het trekken van een verstandskies. Onze tandartsen met specialisatie kindertandheelkunde kunnen zeer goed met kinderen omgaan.

De huidige staat van uw gebit te weten komen met een gratis gebitscheck

Wilt u weten wat de huidige staat van uw gebit is? Vul uw e-mailadres in en vraag een gratis gebitscheck aan bij de tandarts in Aerdenhout. Aan de hand van de ingevulde checklist kunt u inschatten hoe gezond uw gebit is. Verbeterpunten voor uw mondverzorging kunnen zodoende bij de volgende tandartsafspraak direct worden aangepakt.