Wortelkanaalbehandeling

Bij Tandartspraktijk Kennemerland zijn wij gespecialiseerd in meerdere behandelingen zoals bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling en wordt continu de beste kwaliteit aangeboden en gewaarborgd. Een wortelkanaalbehandeling wordt uitgevoerd wanneer het weefsel in de tand of kies dat in verbinding staat met de wortel (ook wel de pulpa genoemd), is ontstoken. Het is in zo’n geval belangrijk dat er een wortelkanaalbehandeling wordt uitgevoerd, waarbij dit ontstoken weefsel wordt verwijderd en het ontstane gat wordt opgevuld. De wortelkanaalbehandeling wordt uitgevoerd onder verdoving en is noodzakelijk om verdere en ernstigere ontstekingen van de tand en kaak te voorkomen.

 

Wortelkanaalbehandeling bij Tandartspraktijk Kennemerland

Een wortelkanaalbehandeling wordt vaak gezien als een vervelende ingreep en wordt nog wel eens uitgesteld door patiënten. Benadrukt moet worden dat een wortelkanaalbehandeling zo snel mogelijk moet worden uitgevoerd om verder leed te voorkomen. Twijfel dus niet en kom naar Tandartspraktijk Kennemerland  waar ervoor wordt gezorgd dat u goed wordt begeleid. Daardoor weet u precies wat u kunt verwachten en zal de wortelkanaalbehandeling zo goed mogelijk worden uitgevoerd. Dankzij de goede verdoving, de goede begeleiding en onze kundige artsen is een wortelkanaalbehandeling zeer goed te doen.    

 

Contact

Wilt u meer informatie? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij leggen u graag alles met betrekking tot een wortelkanaalbehandeling duidelijk uit zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Wij  beschikken over twee praktijken in Haarlem en zijn te vinden in Haarlem Noord aan de Marnixstraat 80 en in Haarlem Zuid aan het Van Zeggelenplein 137. Het telefoonnummer van locatie noord is 023-5261536 en het telefoonnummer van locatie zuid is 023-5352955.

Sitemap        023-5261536