Tandprothese

Een tandprothese kan soms nodig zijn wanneer er grote, niet herstelbare, schade is ontstaan aan het gebit. Tegenwoordig zijn er gelukkig meer opties dan vroeger met betrekking tot de tandprothese. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van een gedeeltelijke tandprothese die tussen de gezonde tanden kan worden geklikt. Zo is het niet meer nodig om gezonde tanden te verwijderen om een tandprothese te plaatsen.

 

Tandprothese niet van echt te onderscheiden

Veel patiënten schamen zich wanneer een tandprothese de enige optie is om het beschadigde gebit in oude staat terug te brengen. Dit is tegenwoordig nergens meer voor nodig. Door de snelle ontwikkeling op tandheelkundig gebied is het mogelijk geworden om vrijwel onzichtbaar een tandprothese te plaatsen. De tanden en kiezen worden zo nauwkeurig nagemaakt dat er vrijwel geen verschil meer is met de oude tanden en kiezen. Het genoegen nemen met een oncomfortabel en slecht passend gebit is voorgoed verleden tijd. Tegenwoordig wordt een tandprothese niet alleen ontworpen op uiterlijk, maar ook op comfort. Wanneer u eenmaal een goed passend en mooi gebit heeft ervaren wilt u nooit meer terug naar uw huidige gebit.

 

Contact

Heeft u gaten in uw gebit waardoor u nooit breeduit durft te lachen of zit uw huidige tandprothese niet meer comfortabel? Neem contact op met Tandartsenpraktijk Kennemerland en gun uzelf een complete mond met mooie tanden. Wij plannen graag een geheel vrijblijvende kennismakingsafspraak met u in waarin wij u alles kunnen uitleggen over onze hedendaagse tandprothese. U kunt voor onze vestiging in Haarlem Noord bellen met het nummer 023-5261536. Voor onze vestiging in Haarlem Parkwijk belt u met 023-5352955.

Sitemap        023-5261536