Tandheelkunde

Tandartsenpraktijk Kennemerland is expert op het gebied van tandheelkunde. De praktijk heeft meerdere tandartsen van verschillende leeftijden in dienst. Zo kan men elkaar aanvullen en blijft de kennis over de tandheelkunde op peil. Er wordt veel geïnvesteerd in cursussen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op tandheelkundig gebied. In de tandheelkunde is het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe behandelingen. Dit kan er voor de patiënt toe leiden dat behandelingen in de toekomst een stuk minder invasief zullen worden.

 

Tandheelkunde op het hoogste niveau

De tandheelkunde mag niet onderschat worden bij de algehele lichaamsgezondheid. De mond wordt dagelijks gebruikt bij het praten, eten en de gezichtsexpressie. Wanneer er iets mis is in de mond heeft iemand hier de hele dag last van. Daarom is een goede gezondheid van het tandvlees en de tanden zo belangrijk. Tandartspraktijk Kennemerland herkent het belang van tandheelkunde in het leven van de mens. Het is soms spijtig om te zien dat patiënten jarenlang hun mond verwaarlozen. Wanneer het kwaad eenmaal is geschied, is de drempel bij patiënten hoog om een afspraak bij de tandarts te maken. Schaamte en angst spelen hierbij een grote rol. Dit is zonde aangezien het primaire doel van de tandheelkunde het gezond maken en houden van de mond is. Tandartsenpraktijk Kennemerland helpt iedere patiënt op een correcte wijze. Het is dus niet nodig om schaamte te hebben voor uw mondsituatie. Wij bieden u graag de beste oplossing aan zodat u weer zelfvertrouwen kunt opbouwen.

 

Contact

 Onze praktijk voor tandheelkunde neemt alle patiënten serieus en heeft als doel om iedere mond zo mooi mogelijk te maken. Heeft u last van uw mond of wilt u weten hoe u uw mond er nog stralender uit kunt laten zien? Kom dan langs voor een vrijblijvende kennismaking waarin u wordt voorzien van eerlijk advies. Tandartspraktijk Kennemerland neemt de tandheelkunde en de patiënten zeer serieus en biedt altijd de beste oplossing bij kleine en grote problemen. Wij beschikken over twee vestigingen in Haarlem. Voor locatie noord kunt u bellen met 023-5261536 en voor locatie zuid kunt u bellen met 023-5352955.

Sitemap        023-5261536