Tanden bleken

Denkt u na over tanden bleken? Onze tandartspraktijk is gespecialiseerd in het bleken van tanden op een zeer veilige en verantwoorde manier. Tandartspraktijk Kennemerland biedt namelijk zowel reguliere als cosmetische tandheelkunde aan. Tanden bleken is bij ons dus geen enkel probleem. Wij kennen de achtergrond van uw gebit een stuk beter dan een praktijk die zich alleen maar de focus legt op tanden bleken. Er wordt helaas nog vaak gebruikgemaakt van zeer agressieve bleekmiddelen die het tandglazuur voorgoed kunnen beschadigen.

 

Tanden bleken zonder agressieve bleekmiddelen

Tandartsenpraktijk Kennemerland doet aan tanden bleken zonder gevaarlijke bleekmiddelen. Wij garanderen dat onze bleekmiddelen 100 procent veilig zijn en uw gebit dus niet beschadigen. Wanneer uw tanden lelijk verkleurd zijn door bijvoorbeeld het drinken van koffie, rode wijn of het roken van sigaretten, kan het een goed idee zijn om tanden bleken te overwegen. U kunt bij tandartspraktijk Kennemerland een afspraak maken om de opties die bij uw gebit passen te bespreken. Na een oriënterend onderzoek wordt gekeken hoeveel bleeksessies er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Dankzij het tanden bleken worden uw tanden weer stralend wit en kunt u uw omgeving verblijden met een schitterende witte glimlach.

 

Contact

 Wilt u meer weten over onze veilige methodes voor het tanden bleken? Neem contact met ons op en plan een oriënterende afspraak in. Wij zullen met u dan alle opties voor het tanden bleken doornemen. Wij hebben twee vestigingen in de regio Haarlem. Onze locatie in Haarlem Noord ligt aan de Marnixstraat 80 en onze locatie in Haarlem Zuid ligt aan het Van Zeggelenplein 137. Locatie noord is telefonisch te bereiken op het nummer 023-5261536 en locatie zuid op het nummer 023-5352955.

Sitemap        023-5261536