Tandartspraktijk

 Een tandartspraktijk is soms moeilijk uit te kiezen. Er zijn er zoveel. Waar moet u op letten en wat zijn uw persoonlijke behoeftes? Het belangrijkste is dat de kwaliteit van een tandartspraktijk goed is en dat het personeel voldoende bijgeschoold is over nieuwe ontwikkelingen in de tandartsenbranche. Naast de kwaliteit is het natuurlijk fijn als u goed wordt voorgelicht en de sfeer binnen de tandartspraktijk prettig is.

 

Een tandartspraktijk met de beste service

Tandartspraktijk Kennemerland biedt de beste behandelingen aan met een zeer goede service. Ons team is zeer goed geschoold en ziet het belang in van het regelmatig volgen van opfriscursussen. Zo bent u ervan verzekerd dat u terecht komt in een tandartspraktijk met bekwame tandartsen die een grote liefde voor hun vak hebben. Wij nemen uitgebreid te tijd voor onze patiënten. Wij willen dat iedereen met een goed gevoel en de juiste informatie de deur uitgaat. Daarom proberen wij zoveel mogelijk behandelingen direct uit te voeren zodat u niet onnodig vaak bij onze tandartspraktijk langs hoeft te komen. Het is voor u immers ook vervelend als u drie keer vrij moet regelen van uw werk. Wij plannen alle afspraken net even wat ruimer in dan andere tandartspraktijken. Zo hebben wij iets meer speelruimte om problemen direct op te lossen en gaat u met een tevreden gevoel de deur uit.

 

Contact

 Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze tandartspraktijk kan bieden? Neem contact met één van de vestigingen van onze tandartspraktijk en laat ons te mogelijkheden uitleggen. Onze locatie noord is gelegen in de Marnixstraat 80 en heeft het telefoonnummer 023-5261536. Onze locatie zuid ligt aan het Van Zeggelenplein 137 en is te bereiken op het telefoonnummer 023-5352955.

Sitemap        023-5261536