Tandartspraktijk Kennemerland

Tandartspraktijk Kennemerland hecht veel waarde aan kwalitatief goede tandheelkundige zorg. Daarom biedt Tandartspraktijk Kennemerland het beste van twee disciplines: goede reguliere tandheelkunde en goede cosmetische tandheelkunde. Door zowel cosmetische als reguliere tandheelkunde onder hetzelfde dak aan te bieden wil tandartspraktijk Kennemerland de patiënten nog meer gemak en service aanbieden. Op deze manier is het niet meer nodig om op zoek te gaan naar een cosmetische tandarts die vaak te weinig weet over uw tandheelkundige geschiedenis.

 

Tandartspraktijk Kennemerland: passie voor tanden

Tandartspraktijk Kennemerland beschikt over tandartsen die gepassioneerd bezig zijn met hun vak. De tandartsen van tandartspraktijk Kennemerland zullen u altijd de beste en de minst invasieve behandelingen aanbieden. Door de brede tandheelkundige kennis waarover de tandartsen en mondhygiënistes beschikken, bent u verzekerd van de beste behandeling en de beste adviezen. Zijn uw tanden verkleurd door bijvoorbeeld het drinken van rode wijn, thee of koffie? Niet getreurd, de tandartsen van tandartspraktijk Kennemerland kunnen op een veilige manier uw tanden weer laten stralen. Doordat de tandartsen uw tandheelkundige achtergrond kennen, hoeft u zich geen zorgen te maken over of de behandeling wel geschikt is voor u. Tandartspraktijk Kennemerland kent de patiënten en zal daarom het cosmetische tandheelkundige advies afstemmen met uw reguliere tandheelkundige situatie in het achterhoofd. Zo wordt u altijd goed en veilig geholpen.

 

Contact

 Wilt u meer weten over de tandartsen van tandartspraktijk Kennemerland? Neem contact met ons op en wij geven u graag meer informatie over onze behandelingen en onze service. Tandartspraktijk Kennemerland heeft sinds kort twee vestigingen in Haarlem. Een praktijk in Haarlem Zuid en een praktijk in Haarlem Noord. U kunt, afhankelijk van wat u het beste uitkomt, terecht in beide vestigingen. Bel voor locatie noord naar het nummer 023-5261536 en voor locatie zuid naar het nummer 023-5352955.

Sitemap        023-5261536