Tandartspraktijk Heemstede

Tandartspraktijk Heemstede, daar werken tien tandartsen en ook meerdere tandartsassistenten samen in een praktijk waar een zeer prettige sfeer is gecreëerd. De krachten worden gebundeld en op basis daarvan beschikt tandartspraktijk Heemstede over alle kennisgebieden op het gebied van tandheelkunde en mondhygiëne. Dat niet alleen, deze tandartsen zijn ook gespecialiseerd in angst voor de tandarts en kinderen. Tandartspraktijk Heemstede heeft voor elke patiënt de passende behandelmethode en besteedt aan elke patiënt genoeg tijd om hem of haar op het gemak te stellen.

 

Tandartspraktijk Heemstede biedt kwaliteit

Bij tandartspraktijk Heemstede staat hoge gebitskwaliteit voorop, samen met de gezondheid van een gebit. Alle patiënten worden zo goed mogelijk geadviseerd betreffende hun mondgezondheid en kunnen altijd rekenen op de beste mondzorg. Tandartspraktijk Heemstede bestaat uit twee verschillende praktijken. Eén praktijk bevindt zich in Parkwijk aan het Van Zeggelenplein en de andere praktijk bevindt zich in Haarlem-Noord aan de Marnixstraat. Beide praktijken zijn voorzien van de beste apparatuur en instrumenten en de behandelkamers worden altijd volgens de laatst mogelijke standaarden op hygiënegebied ingericht. Tandartspraktijk Heemstede kan daardoor met zekerheid stellen dat u voor alle controles en klachten omtrent uw tanden in goede handen bent bij tandartspraktijk Heemstede.

 

Contact

 Bij tandartspraktijk Heemstede kunt u terecht voor alle vragen omtrent uw gebit en mondhygiëne. De tandartsen nemen de complete zorg van uw gebit over en zorgen dat u zich daar op geen enkel moment meer zorgen over hoeft te maken. Tandartspraktijk Heemstede heeft ook al heel wat jaar ervaring met patiënten die bang zijn voor de tandarts. Er is zelfs een speciaal programma die wordt gehanteerd om deze patiënten zo goed mogelijk op hun gemak te kunnen stellen. De behandelingen en controles worden uitgevoerd op twee locaties, te weten Haarlem-Zuid en Haarlem-Noord. Indien u graag een afspraak wilt maken in Parkwijk, dan kunt u bellen naar: 023 – 5261536. Indien u liever een afspraak maakt in de Marnixstraat, dan kunt u bellen naar: 023 – 5352955.

Sitemap        023-5261536