Tandartspraktijk Haarlem

Tandartspraktijk Haarlem bestaat uit meerdere tandartsen die de krachten bundelen en alle patiënten voorzien van de best mogelijke behandelingen. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom op al onze locaties. Tandartspraktijk Haarlem heeft namelijk praktijken op meerdere locaties. Zo kunt u terecht in Haarlem-Noord, maar ook in Haarlem Zuid Parkwijk. Elke dag is het mogelijk om u in te schrijven, dus kom gerust eens langs. Vergeet alleen niet uw legitimatiebewijs mee te nemen en uw verzekeringspapieren. Tandartspraktijk Haarlem maakt bij uw eerste bezoek een pasfoto voor intern gebruik.

 

Tandartspraktijk Haarlem heeft meerdere locaties

 De nieuwste tandartspraktijk in Haarlem die wij hebben geopend is gelegen aan het Van Zeggelenplein. Elke patiënt ontvangt een Oral-B elektrische tandenborstel cadeau bij het eerste bezoek aan de tandarts. Naast algemene tandheelkunde heeft tandartspraktijk Haarlem nog een aantal andere aandachtsgebieden. Zo zijn onze tien tandartsen naast het maken van kronen en bruggen, gespecialiseerd in kindertandheelkunde. De tandartsen werken ook met implantaten. Tandartspraktijk Haarlem heeft ook jarenlange ervaring met angstige patiënten en een programma ontwikkeld waarbij de nodige hulpmiddelen beschikbaar zijn om deze patiënten op de juiste manier te begeleiden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een behandeling te ondergaan onder lichte sedatie.

 

Contact

Bij tandartspraktijk Haarlem bent u aan het juiste adres om de complete zorg voor uw tanden uit handen te geven. Natuurlijk geven wij advies hoe u het beste voor uw tanden kunt zorgen en soms worden ook de voedselgewoonten aangepakt. Tandartspraktijk Haarlem bestaat uit tien tandartsen die samen de beste kwaliteit leveren en elkaar indien nodig op elk gebied kunnen aanvullen. Wij hebben meerdere praktijken verspreid over Haarlem. U kunt kiezen voor onze praktijk in Haarlem-Zuid Parkwijk aan het Van Zeggelenplein, bel 023 – 5352955. Maar ook voor onze praktijk gelegen in Haarlem-Noord in de Marnixstraat, bel voor deze locatie naar het nummer: 023 – 5261536.

Sitemap        023-5261536