Tandartskliniek

Bent u op zoek naar een geschikte tandartskliniek? De tandartsen van tandartspraktijk Kennemerland staan bekend om de uitstekende behandelingen en patiëntvriendelijke aanpak. Mondhygiëne en gebitskwaliteit staan hoog in het vaandel binnen onze tandartskliniek. Onze tandartsen doen er alles aan om uw gebit in optimale staat te brengen en ook zo te houden. Onze deskundige tandartsen bieden hoge kwaliteit gebitsbehandeling aan. De tandartskliniek staat dan ook bekend als de beste in de regio Haarlem en omstreken.

 

Tandartskliniek is expert in tandheelkunde

Onze tandartskliniek is expert in tandheelkunde voor angstige patiënten. Angst is iets wat moet worden overwonnen. Met behulp van de tandartsen en tandartsassistentes van tandartspraktijk Kennemerland hebben vele patiënten hun angst overwonnen. Er gaat namelijk niets boven een optimaal gezond gebit. Onze tandartskliniek heeft persoonlijke aandacht voor elke patiënt. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid in de buurt van onze praktijken en u hoeft geen parkeergeld te betalen. Aangezien wij beschikken over meerdere tandartsen en alle kennisgebieden, kunt u voor alle behandelingen terecht in onze tandartskliniek. Onze tandartsen doen er alles aan om patiënten op hun gemak te laten voelen, zowel kinderen als volwassenen. Elke patiënt wordt goed voorgelicht en betrokken, indien dat als prettig wordt ervaren, bij de gehele behandeling.

 

Contact

Bent u op zoek naar een tandartskliniek in Haarlem en omstreken? Neem dan eens contact op met tandartspraktijk Kennemerland. Met meerdere locaties is er altijd een locatie bij u in de buurt. In de tandartskliniek werken tien tandartsen en elke tandarts beschikt over de juiste expertise en ervaring op het gebied van tanden. Wij zijn goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Wij hebben een praktijk in Haarlem-Noord en Haarlem Parkwijk. Voor Haarlem-Noord kunt u contact opnemen door te bellen naar het nummer: 023 – 5261536 en voor Haarlem Parkwijk belt u naar: 023 – 5352955.

Sitemap        023-5261536