Tandartsenpraktijk Kennemerland

Tandartsenpraktijk Kennemerland staat voor kwaliteit. Wij selecteren alleen de best opgeleide tandartsen en assistenten zodat wij kunnen garanderen dat u de beste mondzorg ontvangt. Als het om uw gebit gaat wilt u natuurlijk niks minder dan het allerbeste. Tandartsenpraktijk Kennemerland streeft ernaar om met iedere patiënt een persoonlijke band op te bouwen. Zo kan Tandartsenpraktijk Kennemerland iedere patiënt voorzien van het beste persoonlijke advies met niet alleen onze tandheelkundige kennis, maar ook de historie van het gebit als achtergrond. Bij ons bent u geen nummertje!

 

Tandartsenpraktijk Kennemerland op en top kwaliteit

Tandartsenpraktijk Kennemerland biedt patiënten niet alleen in de tandartsstoel de beste kwaliteit en service. Ook in de wachtkamer kunt u rekenen op comfort en service. Onze wachtkamers zijn luxe ingericht en voorzien van televisie en leuke tijdschriften. Ook biedt Tandartspraktijk Kennemerland u in de wachtruimte een verrukkelijk bakje koffie aan. Zo kunt u heerlijk ontspannen wachten op uw afspraak. Naast reguliere tandheelkunde biedt Tandartspraktijk Kennemerland ook cosmetische tandheelkunde aan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op geheel veilige wijze uw tanden te laten bleken. Zo kunnen wij u op alle fronten van de tandheelkunde van dienst zijn. En dat alles onder één dak!

 

Contact

 Tandartsenpraktijk Kennemerland is gegarandeerd de beste keuze als u op zoek bent naar tandheelkunde op het allerhoogste niveau. Bent u benieuwd naar onze praktijk of wilt u meer informatie? Neem dan nu contact op met Tandartsenpraktijk Kennemerland! Onze vestigingen zijn gelegen in Haarlem Noord en Haarlem Zuid. Locatie noord is gelegen aan de Marnixstraat 80 met telefoonnummer 023-5261536 en locatie zuid is gelegen aan het Van Zeggelenplein 137 met telefoonnummer 023-5352955.

Sitemap        023-5261536