Tandartsen Heemstede

De beste tandartsen uit Heemstede werken samen in twee praktijken gelegen in de omgeving Kennemerland. Meerdere tandartsen met hun eigen patiënten werken daar dagelijks en zorgen dat de gebitten van vele kinderen en volwassenen worden gecontroleerd. Dat niet alleen, de tandartsen in Heemstede geven hun patiënten ook duidelijke aanwijzingen hoe de tanden het beste schoon kunnen worden gehouden. Allerlei behandelingen worden nauwkeurig uitgevoerd en u kunt er ook terecht voor het bleken van de tanden. De tandartsen in Heemstede worden ondersteund door gekwalificeerde tandartsassistentes die zorgen dat alles naar wens verloopt.

 

Tandartsen Heemstede geven een welkomstcadeau

U heeft natuurlijk de keuze uit meerdere tandartsen in de omgeving Kennemerland, toch raden wij aan patiënt te worden bij tandartsen Heemstede. In korte tijd is ons patiëntenbestand zo gegroeid dat we zelfs een nieuwe vestiging zijn gaan openen in de regio Kennemerland. Los van de goede kwaliteit van elke behandeling en controle die de tandartsen in Heemstede uitvoeren, ontvangt elke nieuwe patiënt van praktijk Kennemerland bij het eerste bezoek een elektrische tandenborstel van Oral-B. Dit cadeau is om de opening van de nieuwe vestiging te kunnen vieren. De reden waarom een nieuwe vestiging is geopend, is immers te danken aan alle nieuwe patiënten die wij de afgelopen tijd hebben mogen verwelkomen en die ook het vertrouwen rondom het welzijn van hun gebit bij tandartsen Heemstede hebben neergelegd.

 

Contact

Wanneer u op zoek bent naar tandartsen in Heemstede die kwaliteit leveren en zorgen dat het welzijn van uw gebit optimaal is, dan bent u bij tandartspraktijk Kennemerland op het juiste adres. Wegens succes zijn er tegenwoordig zelfs twee vestigingen, dus u kunt zelf bepalen welke vestiging voor u het meest ideaal is. U bent hoe dan ook verzekerd van de beste kwaliteit als het om uw tanden gaat door de tandartsen in Heemstede. Neem gerust eens contact met ons op om kennis te kunnen maken met de tandartsen in Heemstede. Wij hebben een vestiging in noord aan de Marnixstraat, telefoonnummer: 023 – 5261536 en in parkwijk aan het Van Zeggelenplein, telefoonnummer: 023 – 5352955.

Sitemap        023-5261536