Tandartsen Haarlem

 Er zitten een hoop tandartsen in Haarlem. Hoe weet u nu welke bij u past? Tandartspraktijk Kennemerland behoort tot de beste tandartsen van Haarlem. Wij bieden behandelingen aan, uitgevoerd door de beste tandartsen in Haarlem. Verder bieden wij niet alleen reguliere tandheelkundige behandelingen, maar ook cosmetische tandheelkundige behandelingen aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bleken van uw tanden onder toezicht van een kundige tandarts die uw persoonlijke mondsituatie kent. Ook hebben wij mondhygiënistes die samen met de tandarts u de best mogelijke mondgezondheid biedt.

 

Tandartsen Haarlem: wie kiest u?

Doordat er zoveel tandartsen in Haarlem zitten is de keuze voor een praktijk soms lastig. Bij ons bent u altijd welkom om een kopje van onze overheerlijke koffie te komen drinken en een kennismakingsgesprek te voeren. Wij proberen ons met deze service te onderscheiden van andere tandartsen in Haarlem. Wij luisteren naar u en vragen door naar uw gezondheid, medicijngebruik en het verleden van uw mond. Zo leren wij uw algehele situatie goed kennen, zodat wij het beste advies met betrekking tot uw mond kunnen geven. Bepaalde medicijnen en voedingsmiddelen kunnen ervoor zorgen dat uw tanden eerder beschadigd raken of gevoeliger worden. Met speciale behandelingen en juist advies kunnen wij dit tot een minimum beperken. Niet alle tandartsen in Haarlem doen dit. Snapt u niet waarom u zoveel gaatjes heeft? Wij kijken naar uw voedingspatroon om de oorzaak te achterhalen en samen met u aan te pakken. Misschien eet u wel 50 kleine hapjes verdeeld over de dag en bent u zich hier niet van bewust. Samen komen we achter het probleem en pakken dit aan. Kies voor één van de best tandartsen in Haarlem.

 

Contact

 Tandartspraktijk Kennemerland onderscheidt zich van andere tandartsen in Haarlem door de veelzijdigheid van de behandelingen, de persoonlijke aandacht, het kundige advies en het uiterst goed opgeleide personeel. Wacht niet langer en kies voor de beste van alle tandartsen in Haarlem. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Onze vestiging in Haarlem Noord is gelegen aan de Marnixstraat 80, te bereiken op het nummer 023-5261536 en onze vestiging in Haarlem Zuid is gelegen aan het Van Zeggelenplein 137, te bereiken op het nummer 023-5352955.

Sitemap        023-5261536