Tandarts

Bent u op zoek naar een goede tandarts? Dan is tandartspraktijk Kennemerland de juiste keuze voor u. Tandartspraktijk Kennemerland beschikt over een zeer goed opgeleid team van tandartsen en assistentes en is een praktijk waar u geen spijt van krijgt als u nog op zoek bent naar een tandarts. Voor sommige mensen is de drempel om een bezoek aan de tandarts te brengen behoorlijk hoog. Er kan soms sprake zijn van angst of schaamte. Dit is bij ons nergens voor nodig. Wij zijn getraind in het behandelen van angstige patiënten en hebben zoveel ervaring dat ervoor gezorgd wordt dat elke mondsituatie op een goede manier kan worden behandeld.

 

De tandarts: iets om tegenop te zien?

 Veel mensen zien op tegen een bezoek aan de tandarts. Dit is echt nergens voor nodig. Hoe langer er wordt gewacht met naar de tandarts gaan, hoe groter de problemen uiteindelijk kunnen worden. Dit is zonde aangezien de meeste mondproblemen zoals gaatjes en verkleuringen door niet goed poetsen, gemakkelijk en vrijwel pijnloos verholpen kunnen worden. Het is al lang niet meer zo dat patiënten pijn lijden in de stoel. De tandarts beschikt over goede pijnmedicatie indien dit nodig mocht zijn. Wanneer een patiënt angstig is voor pijn van bijvoorbeeld het boren van een gaatje of een wortelkanaalbehandeling, kan er gekozen worden voor een verdoving. Het prikje voor de verdoving wordt uiterst voorzichtig gegeven nadat het tandvlees met een speciaal gelletje is verdoofd. Zo voelt u bijna niks van de prik en kan de behandeling volledig pijnvrij worden uitgevoerd.

 

Contact

Bent u klaar om de stap naar de tandarts te zetten? Maak een afspraak en kies voor de weg naar een goede mondgezondheid. Bent u al een tijdje niet naar de tandarts geweest en schaamt u zich? Dit is nergens voor nodig. Wij veroordelen niemand en gaan probleemoplossend te werk. Het is voor iedereen mogelijk om een gezonde mond te krijgen. Het enige benodigde is een goede behandeling door een bekwame tandarts en het juiste poetsadvies. Voor een afspraak kunt u op twee locaties in Haarlem terecht. Voor de locatie in Haarlem Noord kunt u bellen met 023-5261536 en voor de locatie in Haarlem Zuid kunt u bellen met 023-5352955.

Sitemap        023-5261536