Tandarts Kennemerland

 Tandarts Kennemerland begrijpt de persoonlijke behoeften van patiënten en zet alles op alles om de beste service en behandeling te bieden. Bij ons bent u geen nummertje maar een persoon. Tandarts Kennemerland beschikt over twee vestigingen in Haarlem en kan daarom de patiënten op de best mogelijke manier van dienst zijn. Of u nu in Haarlem Noord of Haarlem Zuid woont, wij zijn altijd dichtbij. Tandarts Kennemerland biedt zelfs de mogelijkheid aan, om te kiezen in welke praktijk u uw afspraak wilt inplannen. Woont u in Haarlem Zuid, maar werkt u in Haarlem Noord? Dan is het mogelijk om uw controle gewoon in te plannen in Haarlem Noord zodat u bijvoorbeeld in uw pauze een bezoekje aan ons kunt brengen.

 

Tandarts Kennemerland: op en top persoonlijk

 Tandarts Kennemerland is trots op de persoonlijke aandacht die geboden kan worden aan patiënten. De situatie van iedere patiënt is immers verschillend. Zo hebben wij te maken met patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden. Dit zorgt ervoor dat ons werk zeker niet saai is. Er is wel een overeenkomst tussen al onze patiënten: zij kiezen namelijk voor een goede mondgezondheid en daar is tandarts Kennemerland blij mee. Wij zien gelukkig steeds meer mensen die het belang van een goed onderhouden en schoon gebit inzien. Er is wel nog een lange weg te gaan. Er zijn nog veel mensen die niet snappen dat preventie de grootste taak van de tandarts is. Zij komen pas bij de tandarts als het kwaad al is geschied. Het is een feit dat door regelmatig een bezoek aan tandarts Kennemerland te brengen ontzettend veel problemen kunnen worden voorkomen.

 

Contact

 Bent u overtuigd van de belangrijke preventieve rol van tandarts Kennemerland? Maak dan nu een afspraak om uw gebit eens grondig te laten bekijken door een expert. Tandarts Kennemerland verzekert u van het beste advies en (indien nodig) de beste behandelingen. U moet nog een heel leven met uw tanden doen. Wees er dus zuinig op. Wij zijn te bereiken in onze vestiging in Haarlem Noord op het nummer 023-5261536 en in onze vestiging in Haarlem Zuid op het nummer 023-5352955.

Sitemap        023-5261536