Tandarts Haarlem

Bent u op zoek naar een tandarts in Haarlem? Dan bent u bij Tandartspraktijk Kennemerland aan het juist adres. Wij zijn een zeer succesvolle tandarts in Haarlem en bieden onze patiënten graag persoonlijke aandacht. Onze kundige tandartsen hebben er met  hun kwaliteit en persoonlijke aandacht voor gezorgd dat wij een zeer populaire tandarts in Haarlem zijn geworden.

 

Populaire tandarts Haarlem

Steeds meer mensen kiezen voor onze tandarts in Haarlem. Dit is niet zonder reden. De kundigheid van de tandartsen en de persoonlijke service vormen een gouden combinatie. Patiënten die op zoek zijn naar een tandarts in Haarlem, vallen voor de persoonlijke aanpak en natuurlijk onze verrukkelijke koffie. Als tandarts in regio Haarlem bieden wij u graag een uitgebreid pakket aan diensten en behandelingen aan tegen een eerlijke prijs. Zo bieden wij als tandarts in Haarlem alleen amalgaamvrije vullingen aan. Dit betekent dat wij alleen witte vullingen gebruiken.

 

Contact

Indien u op zoek bent naar een tandarts in Haarlem of wilt overstappen naar een tandarts in Haarlem, bent u bij ons van harte welkom. U kunt zich inschrijven via onze website of in de praktijk. U kunt onze tandarts in Haarlem vinden op twee vestigingen. Onze locatie in noord is gelegen in de Marnixstraat 80 in Haarlem. De locatie in zuid is gelegen aan het Van Zeggelenplein 137. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 023-5261536 voor locatie noord en 023-5352955 voor locatie zuid. Ook is het mogelijk om te mailen naar info@http://www.kennemerland.nl.

Sitemap        023-5261536