Kunstgebit

 Heeft u behoefte aan een kunstgebit? Dan bent u bij tandartspraktijk Kennemerland aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van kunsttanden die perfect aansluiten op uw uiterlijk. Als geen ander weten onze tandartsen dat tanden de eerste blikvanger zijn in een gezicht. Dat niet alleen, het is natuurlijk ook van belang dat het kunstgebit geen enkel probleem oplevert bij het eten en spreken. Kunsttanden zijn niet zomaar iets, het is nieuw en voelt vooral heel anders aan. Er gaat zeker een periode overheen voordat patiënten gewend zijn aan hun kunstgebit. Onze tandartsen zullen altijd de beste begeleiding bieden.

 

Kunstgebit is altijd even onwennig

Zoals al eerder aangekaart, is een nieuw kunstgebit iets waar elke patiënt aan zal moeten wennen. Zeker in de beginperiode zal u voorzichtig aan doen met dingen eten. Natuurlijk kunt u zelf aanvoelen wat wel en niet kan, maar het is aan te raden de eerste dagen enkel zacht voedsel te eten. Stukje bij beetje zal u meer kunnen gaan eten met uw kunstgebit. Uiteraard neemt het eten ook iets meer tijd in beslag dan u was gewend. Niet alleen eten zal onwennig zijn, maar ook qua uiterlijk zal het even wennen zijn. Vooral wanneer u in de spiegel kijkt. Het is mogelijk dat uw gezicht wat minder ingevallen is en de bovenlip wat voller wordt door het kunstgebit. Natuurlijk zijn tanden een belangrijke blikvanger, daarom willen wij u graag voorbereiden en aangeven dat elke patiënt met een nieuw kunstgebit altijd eerst even aan zijn nieuwe uiterlijk zal moeten wennen.

 

Contact

Natuurlijk kunt u met uw kunstgebit altijd rekenen op de steun en begeleiding van onze tandartsen, vooral in het begin zult u namelijk wat problemen kunnen ondervinden. Uw tandarts zorgt dat u zo snel mogelijk bent gewend aan de nieuwe tanden en kiezen in uw mond. Wegens succes is tandartspraktijk Kennemerland uitgebreid naar een tweede vestiging. Daarom kunt u zelf bepalen welke vestiging voor u het gunstigste gelegen is. Wij maken graag een kennismakingsafspraak met u en nodigen u dan ook van harte uit om telefonisch contact met ons op te nemen, zodat we een afspraak kunnen maken voor uw kunstgebit op de locatie noord aan de Marnixstraat, telefoonnummer: 023 – 5261536 of locatie Parkwijk aan het Van Zeggelenplein, telefoonnummer: 023 – 5352955.

Sitemap        023-5261536