Kunstgebit plaatsen

 Een kunstgebit plaatsen kan noodzakelijk worden als een gebit onherstelbaar beschadigd is geraakt. Indien er een aantal tanden missen, kan dit nog opgelost worden door gedeeltelijk implantaten plaatsen. Wanneer de situatie ernstiger is waarbij bijna alle tanden en kiezen missen, is soms de enige optie een kunstgebit plaatsen. Tandartspraktijk Kennemerland is gespecialiseerd in implantologie en bekijkt naast het kunstgebit plaatsen ook alle andere mogelijke opties.

 

Kunstgebit plaatsen: een mond zonder zorgen

 Een kunstgebit plaatsen is iets wat iedere tandarts het liefste wil voorkomen. Soms kan het voorkomen dat de situatie zo ernstig is dat de tandarts met de rug tegen de muur staat. Dit kan bijvoorbeeld nadat de patiënt een ongeval heeft gehad. Indien het nodig is om een kunstgebit te plaatsen, wordt er eerst een afdruk van de kaak van de patiënt gemaakt. Zo wordt ervoor gezorgd dat het gebit goed passend gemaakt kan worden. Verder worden de wensen en eisen van de patiënt uitgebreid besproken. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de patiënt niet tevreden was met het oude gebit. Omdat een kunstgebit volledig op maat gemaakt wordt, kan hier rekening mee worden gehouden. Het kunstgebit plaatsen wordt gedaan nadat het gebit op maat is gemaakt.

 

Contact

 Wilt u ook een kunstgebit plaatsen? Twijfel niet langer en durf weer breeduit te lachen. Tandartspraktijk Kennemerland zorgt ervoor dat het kunstgebit plaatsen op een goede en prettige manier gebeurt.

Sitemap        023-5261536