Kroon zetten

Een kroon zetten vindt niemand leuk. Deze keuze is helaas soms onvermijdelijk als er grote schade aan een tand of kies is ontstaan en dit niet meer opgelost kan worden door een normale vulling. In dit geval is het belangrijk als een kroon zetten op een goede en natuurlijk duurzame manier gebeurt. Tandartspraktijk Kennemerland beschikt over een team van zeer goed opgeleide tandartsen en assistenten met veel ervaring. U kunt er bij ons van op aan dat wij deugdelijk uw kroon zetten. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons immers hoog in het vaandel. Twijfel dus niet langer en laat uw kroon zetten bij Tandartspraktijk Kennemerland.

 

Kroon zetten zonder zorgen

 Een kroon zetten gebeurt  bij ons nadat uw tand of kies aan een grondig onderzoek onderworpen is zodat de situatie in uw mond exact in kaart is gebracht. Een kroon zetten is immers een belangrijke esthetische ingreep en u wilt natuurlijk wel met een brede glimlach naar huis. Daarom is het belangrijk dat het zetten van een kroon op een goede manier gebeurt. Wanneer u bij ons komt om een kroon te zetten, maken wij eerst een afdruk van uw oude tand of kies. Hierna wordt de kroon precies op maat gemaakt, zodat er nauwelijks verschil is met uw oude tand of kies. Na het maken van de afdruk krijg u een tijdelijke kroon aangemeten, die bij de volgende afspraak vervangen wordt door de definitieve kroon te zetten.

 

Contact

Twijfel niet langer en laat uw kroon zetten! Tandartspraktijk Kennemerland zal u zeker niet teleurstellen. Gun uzelf een mooi en verzorgd gebit. Uw lach is immers het mooiste visitekaartje dat er is. Wilt u meer informatie over wat een kroon zetten voor u betekent? Neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag alles over een kroon zetten uit. Tandartspraktijk Kennemerland heeft twee vestigingen in Haarlem. De vestiging in de Marnixstraat 80 is gelegen in Haarlem Noord en te bereiken op het telefoonnummer 023-5261536. De vestiging aan het Van Zeggelenplein is gelegen in Haarlem Zuid en is te bereiken op het telefoonnummer 023-5352955.

Sitemap        023-5261536