Kroon plaatsen

 Wilt u een kroon plaatsen? De tandartsen van tandartspraktijk Kennemerland zijn daarin gespecialiseerd en maken graag een afspraak met u. Tijdens die afspraak wordt bekeken of een kroon plaatsen daadwerkelijk de goede oplossing is. Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een kroon. Zo is tandbederf bijvoorbeeld een reden om een kroon te zetten. Het kan natuurlijk ook een cosmetische reden hebben, waarom wordt gekozen voor een kroon. Na een ongeluk of het ontbreken van tanden kan ook worden gekozen een kroon te plaatsen.

 

Kroon plaatsen in Haarlem

Een kroon plaatsen is mogelijk bij de tandartsen van tandartspraktijk Kennemerland. Wanneer en tand of kies dermate beschadigd of misvormd is, dan kan deze worden vervangen door een kunstkroon. Een kroon is eigenlijk het zichtbare gedeelte van een tand of kies. Een kroon wordt geplaatst wanneer bijvoorbeeld een tand zo erg is beschadigd, dat het niet meer mogelijk is om de tand te herstellen met vullingen. Een kroon plaatsen zal altijd op de beste manier gebeuren en volledig worden aangepast aan de vorm en kleur van uw eigen tand of kies. Daardoor blijft uw gebit een natuurlijk geheel en merkt u nauwelijks verschil. Een kroon plaatsen kan via een speciale overkapping van metaal of porselein, of in sommige gevallen beiden. Deze overkapping wordt dan over een beschadigde tand of kies aangebracht.

 

Contact

Wilt u een kroon plaatsen? Als tanden of kiezen erg zijn beschadigd, dan kan een kroon de juiste oplossing bieden. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat deze kroon zo mooi mogelijk wordt geplaatst, daarvoor bent u bij de tandartsen van tandartspraktijk Kennemerland in goede handen. Een kroon plaatsen hebben zij al ontelbare keren gedaan en altijd met dezelfde zorg en nauwkeurigheid. Wilt u een afspraak maken of meer informatie ontvangen over het plaatsen van een kroon? Dan kunt u contact opnemen met één van onze locaties. Wij hebben een praktijk in Haarlem-Noord (023 – 5261536) en een praktijk in Haarlem Parkwijk (023 – 5352955).

Sitemap        023-5261536