Kroon Haarlem

Bent u op zoek naar een praktijk waar u uw kroon in Haarlem kunt laten zetten? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Tandartspraktijk Kennemerland is gespecialiseerd in het zetten van een kroon in Haarlem. De kroon van een tand of kies is het deel van de tand of kies dat zichtbaar is. Soms gebeurt het dat de kroon zodanig beschadigd raakt, dat dit niet meer met een vulling hersteld kan worden. In dit geval is het raadzaam om de natuurlijke kroon te vervangen door een kunstmatig exemplaar. Indien u ervoor kiest om uw kroon in Haarlem te laten zetten, kunt u rekenen op de beste kwaliteit en service.

 

Kroon Haarlem met de beste kwaliteit

 Indien u een kroon in Haarlem wilt laten zetten bij onze praktijk is het gebruikelijk dat tijdens het intakegesprek wordt gekeken naar de schade aan de tand of kies. Hierna wordt een afdruk gemaakt van de tand of kies zodat er een goede mal ontstaat voor de definitieve porseleinen kroon. Het is gebruikelijk om eerst een tijdelijke kroon te plaatsen zodat in de tussentijd de definitieve kroon op maat gemaakt kan worden. Onze praktijk voor een kroon in Haarlem hecht veel waarde aan goede communicatie met de patiënt en geeft altijd een eerlijk en deugdelijk advies. Voorafgaand aan de behandeling bespreekt onze praktijk voor een kroon in Haarlem graag alle mogelijkheden, stappen en kosten met u door. Zo komt u niet voor verassingen te staan en kunt u genieten van een optimaal resultaat.

 

Contact

 Wilt u meer weten over het laten zetten van een kroon in Haarlem? Neem dan contact op met onze praktijk voor een kroon in Haarlem. Wij staan u graag te woord en leggen u graag de mogelijkheden voor het zetten van een kroon in Haarlem uit. Wij zijn te bereiken op twee locaties in Haarlem. De locatie in Haarlem Noord bevindt zich in de Marnixstraat 80 en is bereikbaar op 023-5261536. De locatie in Haarlem Zuid bevindt zich aan het Van Zeggelenplein 137 en is te bereiken op 023-5352955.

Sitemap        023-5261536