Kronen plaatsen

Kronen plaatsen is voor niemand een pretje. Soms is dit helaas noodzakelijk wanneer er grote beschadigingen hebben plaatsgevonden aan een tand of kies. Vaak probeert de tandarts beschadigingen op te lossen door een vulling te plaatsen, maar soms is de schade te groot voor een vulling. Kronen plaatsen is dan een goede oplossing om het gebit weer mooi te krijgen. Tandartspraktijk Kennemerland is expert in kronen plaatsen en zorgt ervoor dat uw mond er weer als vanouds uitziet.

 

Kronen plaatsen zonder gedoe

Het ervaren team van tandartspraktijk Kennemerland heeft veel ervaring met kronen plaatsen in allerlei verschillende tandheelkundige situaties. Geen enkele mond is hetzelfde en daarom is het belangrijk om eerst goed naar de situatie in de mond te kijken. Kronen plaatsen is namelijk een behandeling die op een duurzame en kwalitatief goede manier moet worden uitgevoerd. Kronen plaatsen wordt gedaan nadat er een goede mal is gemaakt van de oude kies of tand. Zo kan de kroon goed passend in de mond worden gemaakt. Het is de bedoeling dat een kroon na het plaatsen niet meer van echt is te onderscheiden. Er gaat wel enige tijd overheen voordat de definitieve kroon op maat is gemaakt. Daarom wordt er eerst gebruikgemaakt van een tijdelijke kroon die later vervangen wordt door de definitieve kronen te plaatsen.

 

Contact

Wilt u ook kronen plaatsen maar twijfelt u nog over wat er mogelijk is? Tandartspraktijk Kennemerland vertelt u graag alles over kronen plaatsen. Door te kiezen voor kronen van hoge kwaliteit, voelt uw gebit weer als nieuw. Wilt u ook investeren in een mooie en gezonde mond? Neem dan nu contact op met tandartspraktijk Kennemerland. Voor locatie noord belt u met 023-5261536 en voor locatie zuid met 023-5352955.

Sitemap        023-5261536