Kindertandarts

 Bent u op zoek naar een kindertandarts? Dan is tandartspraktijk Kennemerland de praktijk waarnaar u op zoek bent. Ons team bestaat uit goed op elkaar ingespeelde tandartsen en tandartsassistentes. Tezamen wordt een goede sfeer gecreëerd waar kinderen altijd gelijk op hun gemak worden gesteld. De kindertandarts neemt samen met zijn assistentes alle tijd voor de kinderen en zorgt dat hun tandjes gezond zijn en goed functioneren. De kindertandarts ondersteunt jonge kinderen bij de ontwikkeling van hun gebit en oudere kinderen met aanpassingen zodat hun leven wordt geoptimaliseerd en niet uit tand- en of kiespijn bestaat.

 

Kindertandarts neemt angst weg

Onze kindertandarts zet de gezondheid van het gebit van uw kind voorop. Daarbij staat natuurlijk uw kind centraal en wordt gezorgd dat uw kind zich helemaal op zijn of haar gemak voelt. Bij de kindertandarts zijn uw kinderen in goede en natuurlijk professionele handen, die absoluut niet onbekend zijn met het werken met kinderen. Elk kind verdient immers een gaaf en goed functionerend gebit. Wij hebben een speciaal programma ontwikkeld voor kinderen die bang zijn of trauma’s hebben opgelopen. De kindertandarts maakt voor deze kinderen een verschil, zodat deze kinderen weer vertrouwen krijgen in de wereld en met een gezond gebit kunnen lachen. De behandeling wordt afgesteld op de kenmerken van het kind en na de vele jaren ervaring kunnen wij vol overtuiging zeggen dat elke behandeling tot nu toe goed heeft gewerkt.

 

Contact

Kinderen kunnen soms erg angstig zijn voor de tandarts, daarom hebben wij een kindertandarts binnen onze praktijk. Alle kinderen worden op hun gemak gesteld en zitten niet al dagen van tevoren in de stress om naar de kindertandarts te gaan. Wij zorgen dat kinderen altijd met een gezonde en stralende mond kunnen lachen en kind kunnen zijn zonder zorgen om hun gebit. De tandartsen van tandartspraktijk Kennemerland zijn verspreid over twee praktijken in Haarlem. Daardoor kunt u zelf kiezen welke praktijk voor u het gunstigste gelegen is. Wij hebben niet alleen een praktijk in Haarlem-Noord (telefoonnummer: 023 – 5261536), maar ook een praktijk in Haarlem-Zuid Parkwijk (023 – 5352955).

Sitemap        023-5261536