Kindertandarts Haarlem

 Kindertandarts Haarlem begrijpt en respecteert de belevingswereld van kinderen. Een bezoek aan de tandarts kan voor een kind soms best een angstige ervaring zijn. Zo’n grote lamp en alle instrumenten kunnen natuurlijk behoorlijk intimiderend overkomen. Was uw kind niet zo gecharmeerd van de laatste tandarts? Twijfel niet en kom langs bij kindertandarts Haarlem. Voor ons is ieder kind uniek. Daarom neemt kindertandarts Haarlem tijdens de eerste afspraak uitgebreid de tijd om uw kind te leren kennen. Kindertandarts Haarlem demonstreert de instrumenten op ludieke wijze zodat de griezelige associaties verdwijnen als sneeuw voor de zon.

 

Kindertandarts Haarlem als uitstapje

Kindertandarts Haarlem neemt uitgebreid de tijd voor de afspraak en legt alles op een begrijpelijke manier stap voor stap uit. Zo komt het kind niet voor verassingen te staan tijdens de behandeling. Goede voorlichting is één van de belangrijkste manieren om tandheelkundige problemen te voorkomen bij kinderen. Kindertandarts Haarlem ziet het belang van goede voorlichting in en legt uit hoe een kind bijvoorbeeld zelf de tanden kan poetsen. Door tips te geven over de juiste poetstechniek wordt tandenpoetsen zelfs een leuke oefening voor kinderen. Uiteraard geven wij ook tips aan de ouders vanaf welke leeftijd en op welke manier te tanden van het kind het beste verzorgd kunnen worden. Kindertandarts Haarlem sluit graag ieder bezoek op een leuke manier af. Daarom mag het kind na afloop altijd een leuk cadeautje uitzoeken. Zo wordt een bezoek aan kindertandarts Haarlem een feestje.

 

Contact

 Hecht u net als kindertandarts Haarlem ook belang aan een goede mondgezondheid van uw kind? Wacht dan niet langer en maak een afspraak bij kindertandarts Haarlem. Wij zijn u en uw kind graag van dienst. Een gezond gebit is namelijk één van de mooiste dingen die u uw kind kunt meegeven. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met één van de vestigingen van kindertandarts Haarlem: locatie noord aan de Marnixstraat 80 en locatie zuid aan het Van Zeggelenplein 137. Bellen kan ook op 023-5261536 voor locatie noord en 023-5352955 voor locatie zuid.

Sitemap        023-5261536