Gebitsprothese

 Heeft u een gebitsprothese nodig? Of draagt u al een gebitsprothese maar heeft u moeite met kauwen of spreken? Onze tandartsen bieden advies op maat bij het kiezen voor een gebitsprothese. Zij staan ook altijd voor u klaar om eventuele klachten aan te horen en zo snel mogelijk te verhelpen. Een gebitsprothese is eigenlijk vergelijkbaar met een kunstgebit. Tanden en kiezen worden vervangen door kunstmatig materiaal. Meestal wordt gekozen voor een kunstgebit wanneer tanden en kiezen losstaan of uit de mond vallen. Vaak het gevolg van ontstoken tanden en kiezen of tandvlees. Een gebitsprothese kan zowel voor de onder- als bovenkaak nodig zijn, maar ook voor één van de twee.

 

Gebitsprothese laat mensen weer lachen

Beschikt u al over een gebitsprothese maar heeft u klachten? Dan raden wij u altijd aan om gelijk bij onze tandartsen langs te komen. Het is mogelijk dat er een scheurtje in uw prothese zit en de klachten direct kunnen worden verholpen door een kleine reparatie. Wij controleren altijd of uw gebitsprothese nog goed functioneert en past. Bij het maken van een nieuw kunstgebit wordt een afdruk van de boven- en/of onderkaak gemaakt, wat volledig pijnloos is. Er wordt ook een beetregistratie van uw tanden gemaakt, zodat de kaken uiteindelijk exact goed op elkaar aansluiten en u daar geen hinder door zal ervaren. Een gebitsprothese zorgt ervoor dat patiënten met een slecht gebit eindelijk weer voluit durven te lachen. Men kan ook weer bijna alles gaan eten, want sommige patiënten kunnen nu door het slechte gebit enkel vloeibaar voedsel tot zich nemen. Een kunstgebit biedt dan uitkomst.

 

Contact

Voor een perfect passende gebitsprothese bent u bij de tandartsen van tandartspraktijk Kennemerland op het juiste adres. Bent u momenteel drager van een kunstgebit of heeft u interesse in een gebitsprothese? Dan bent u van harte welkom voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek. Tandartspraktijk Kennemerland heeft twee vestigingen in Haarlem, een in Haarlem-Noord aan de Marnixstraat en ook een vestiging in Haarlem-Zuid in Parkwijk op het Van Zeggelenplein. Wij verwelkomen u graag. Neem gerust telefonisch contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Bel voor Haarlem-Noord naar 023 – 5261536 en voor Parkwijk naar: 023 – 5352955.

Sitemap        023-5261536