Bang tandarts

Bang tandarts, die woordcombinatie komt nog al eens in één zin voor. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen geven vaak aan dat zij angst hebben om naar de tandarts te gaan. Natuurlijk komt dat doordat alle apparaten binnen te tandartspraktijk onbekende geluiden maken en men ook geen idee heeft wat elk instrument doet. Bang tandarts ontstaat ook doordat men weet dat het mogelijk is dat sommige behandelingen pijn kunnen doen. Vaak zijn ook juist patiënten die nog nooit klachten hebben gehad bang voor de tandarts, omdat zij geen idee hebben welke pijn zij moeten verwachten. Onze tandartsen hebben speciale behandelingen volgens een uniek programma voor patiënten met angst.

 

Bang tandarts is niet meer nodig

 Het is niet meer nodig om bang voor de tandarts te zijn. Natuurlijk is het bezoek aan een tandarts altijd even spannend, het kan immers zijn dat je een gaatje hebt of dat iets moet worden verholpen. Maar behandelingen zullen echt niet altijd pijn doen. Bang tandarts wordt namelijk verholpen binnen tandartspraktijk Kennemerland op allerlei manieren. Zo is het ook mogelijk om behandelingen te ondergaan onder lichte sedatie. Natuurlijk zijn verdovingen vervelend, maar ze zorgen er wel voor dat u slechts een paar seconden een vervelend gevoel voelt en de gehele behandeling zo goed als pijnloos kan verlopen. Niet alleen de behandelingen maar ook de manier waarop onze tandartsen met hun patiënten omgaan en onze tandartsassistentes die iedereen op het gemak stellen, zorgen ervoor dat bang tandarts niet meer nodig is.

 

Contact

Komen de woorden bang tandarts u bekend voor? Wordt u ook al spontaan zenuwachtig wanneer het verzoek van uw tandarts binnenkomt om een nieuwe afspraak in te plannen? Dan wordt het tijd dat u eens langs gaat bij tandartspraktijk Kennemerland. Zij kunnen u van bang tandarts afhelpen en ervoor zorgen dat u zonder angst naar de tandarts gaat. Er zijn twee praktijken in Haarlem en daarom kunt u vooraf bepalen welke vestiging het dichtste bij u in de buurt is. De ene praktijk is gelegen aan het Van Zeggelenplein in Haarlem (023 – 5261536) en de andere praktijk is gelegen aan de Marnixstraat in Haarlem (023 – 5352955). Bel gerust eens voor een vrijblijvende afspraak met onze tandartsen.

Sitemap        023-5261536