Angst tandarts

De angst tandarts is er voor mensen die bang zijn om naar de tandarts te gaan. Bent u bang om naar de tandarts te gaan? Daar staat u zeker niet alleen in. Er zijn bijna een miljoen mensen in Nederland die bang zijn voor de tandarts. Dit leidt er helaas toe dat zij bij klachten vaak te lang wachten voordat zij een bezoekje brengen aan een tandarts. Angst tandarts wil hier iets aan doen en heeft zich gespecialiseerd in het omgaan met angstige patiënten. Twijfel niet langer en kom langs bij de angst tandarts.

 

Angst tandarts werkt aan het zelfvertrouwen

De angst tandarts probeert samen met de patiënt de oorzaak van de angst te achterhalen. Soms heeft een patiënt bijvoorbeeld een trauma opgelopen als kind bij een hele slechte tandarts. De angst tandarts luistert aandachtig naar de verhalen van de patiënten en kijkt of er zo een oplossing kan worden gevonden om het vertrouwen terug te winnen. Soms is het zo dat patiënten vanwege hun angst al jaren niet bij de tandarts zijn geweest. Hierdoor kan het gebit flink verwaarloosd zijn geraakt. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt eerst een gesprek gevoerd met de patiënt. Aan de hand van een vragenlijst probeert de angst tandarts te achterhalen hoe het gesteld is met de situatie in de mond. Als de patiënt het aandurft wordt er voorzichtig een onderzoek in de mond uitgevoerd. De angst tandarts stelt aan de hand van het kennismakingsgesprek en onderzoek een behandelplan op. Zo wordt de patiënt op de juiste manier en op het juiste tempo geholpen.

 

Contact

 De angst tandarts raadt u aan om toch de stap naar de tandarts te zetten. Samen kan het probleem stap voor stap worden opgelost zodat uw gebit er weer stralend wit uitziet. Bent u ook bang voor de tandarts en twijfelt u nog om de stap te zetten? Neem dan contact op met de angst tandarts. Wij leggen u graag alles rustig uit. Wij hebben twee vestigingen in Haarlem: locatie noord in de Marnixstraat 80 en locatie zuid aan het Van Zeggelenplein 137. U kunt ook bellen voor locatie noord op het nummer 023-5261536 en voor locatie zuid op het nummer 023-5352955.

Sitemap        023-5261536