Angst tandarts Haarlem

Heeft u angst voor de tandarts in Haarlem? U bent niet de enige. Er zijn zo’n 800.000 mensen in  Nederland die bang zijn om naar de tandarts te gaan. Hierdoor blijven zij helaas veel te lang rondlopen met klachten, waardoor ernstige tandproblemen kunnen ontstaan.  Gelukkig zijn er speciale angst tandartsen, zoals angst tandarts Haarlem. Angst tandarts Haarlem valt onder Tandartspraktijk Kennemerland en is gespecialiseerd in angstige patiënten en het optimaal bieden van de juiste begeleiding. Breng een bezoek aan angst tandarts Haarlem en overwin uw angst!

 

Angst tandarts Haarlem bouwt vertrouwen op

Angst tandarts Haarlem luistert naar de patiënten en probeert samen te kijken of de oorzaak van de angst gevonden kan worden. Angst tandarts Haarlem kijkt bijvoorbeeld of de patiënt in het verleden nare dingen heeft meegemaakt bij de tandarts waardoor de angst veroorzaakt is. Door hier rustig over te praten met de patiënt en vervolgens een behandeling voorzichtig stap voor stap met veel begeleiding uit te voeren, kan ervoor gezorgd worden dat de angst op den duur verminderd. Zo kan angst tandarts Haarlem samen met de patiënt een duurzame vertrouwensrelatie opbouwen. Het ultieme doel van angst tandarts Haarlem is dat de patiënt op den duur met een grote glimlach en een gezonde mond de praktijk uitstapt.

 

Contact

Twijfel niet langer en maak een afspraak bij angst tandarts Haarlem om uw situatie te bespreken met onze professionals. Zij zijn getraind in het omgaan met angstproblemen dus u hoeft zich nergens voor te schamen. Angst tandarts Haarlem valt onder Tandartspraktijk Kennemerland en heeft twee vestigingen in Haarlem. Een vestiging in Haarlem Noord aan de Marnixstraat 80, te bereiken op telefoonnummer 023-5261536. En een vestiging in Haarlem Zuid aan het Van Zeggelenplein 137, te bereiken op telefoonnummer 023-5352955.

Sitemap        023-5261536