Tandartspraktijk Kennemerland levert goede en betaalbare tandheelkundige zorg voor elke patiënt. Als grootste praktijk in de regio hebben we alles onder een dak. Ook tandartsen met speciale vaardigheid zoals bijvoorbeeld orthodontie en implantologie, maken deel uit van ons team. Daarnaast hebben we een team van mondhygiënisten en preventie-assistenten. We hebben specialisten in huis zoals endodontologen en een parodontoloog. Bij ons kunt daarom voor alle zorg terecht. Verwijzingen naar elders zijn hierdoor zeer zelden nodig. We starten over enige tijd met behandelingen onder narcose voor angstige patienten.
Onze mensen werken volgens het principe van taakdelegatie: u wordt geholpen door een van onze tandheelkundige zorgverleners die een bepaalde behandeling het beste bij u kan uitvoeren. Zo kunnen de mondhygiëniste en de preventie-assistenten kleine behandelingen doen, zoals het controleren van uw tandvlees, verwijderen van tandsteen, een laklaag aanbrengen op (net doorgekomen) kiezen (‘sealen’) of poetsinstructie geven.
De tandarts houdt de regie over uw behandeling en ziet u tweemaal per jaar. Hij of zij voert behandelingen uit zoals het boren en vullen van gaatjes, het aanmeten en aanbrengen van protheses, kronen en bruggen, wortelkanaalbehandelingen en esthetische tandheelkundige behandelingen.