Tandartspraktijk Kennemerland is een hypermoderne tandartspraktijk in de regio Haarlem en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Van een praktijk op één locatie zijn we op dit moment de grootste praktijk in de regio met vijf vestigingen en meer dan 80 medewerkers. We doen alle vormen van tandheelkunde en hebben brede aandachtsgebieden met onder meer orthodontie, parodontologie, implantologie en kindertandheelkunde. Wij zijn een jonge, informele organisatie. Hierin passen mensen die taakvolwassen, ambitieus en flexibel zijn. Mensen die er veel plezier aan beleven om als team samen te werken en de organisatie naar het volgende niveau te brengen. We durven te innoveren op een eigen manier waarvoor inzet en enthousiasme belangrijk zijn.

Wegens uitbreiding & vervanging van ons team heeft Tandartspraktijk Kennemerland ruimte voor een:
Mondhygiënist(e).

Taakomschrijving
Eindverantwoordelijk zijn voor de totale mondhygiënistische zorg over de vijf vestigingen. We hebben een gelaagde structuur met preventie-assistenten en gaan starten met parodontologie. In deze keten behandel je patiënten en beoordeel je de flow van patiënten en stuur je zo nodig bij.

Functie-eisen
Afgeronde opleiding als mondhygiëniste. Vanwege het werken op verschillende vestigingen is een rijbewijs noodzakelijk. Je kunt goed organiseren, je bent goed en nauwkeurig in je werk.

Wat wij bieden
We bieden je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een prettige werkomgeving met leuke, gezellige en bovenal gedreven collega’s.

De sollicitatieprocedure
Het sollicitatiegesprek is met een lid van jet management en een van de hoofdassistentes. Je kunt op korte termijn starten.

Reageren
Enthousiast? Stuur dan vandaag nog je CV met motivatie naar bruggink@kennemerland.nl. Wil je meer weten: bel met Caroline Bruggink op onze locatie Bennebroek, 023-5265500.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewenst.